Το BBM για το Android και το iOS θα ξεκινήσει να διατίθεται από σήμερα

Περίπου ένα μήνα μετά την πρώτη προσπάθεια που απέτυχε, η BlackBerry ξαναπροσπαθεί και πάλι να κάνει διαθέσιμο το BBM για τους χρήστες του iOS και του Android. Τη Δευτέρα, η BlackBerry ανακοίνωσε ότι 1,1 εκατομμύρια χρήστες του Android εγκατέστησαν την ανεπίσημη

έκδοση της εφαρμογής τον Σεπτέμβριο. Ήταν η ανεπίσημη εκδοχή, μαζί με μια σειρά από ψεύτικες BBM εφαρμογές στο κατάστημα Play Google. Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες του iPhone της Apple έχουν φορτώσει παράλληλα το BBM στο τηλέφωνό τους.

Σύμφωνα με τον καναδικό κατασκευαστή, ο καλύτερος τρόπος για να κατεβάσετε το BBM για το iOS ή το Android είναι να επισκεφθείτε το BBM.com από τον browser του iPhone ή της Android συσκευής. Εγκαταστήστε την εφαρμογή, πληκτρολογήστε την email διεύθυνση σας και η BlackBerry θα σας στείλει ένα μήνυμα, για να χρησιμοποιήσετε το BBM. Μπορείτε να ακολουθήσετε το @BBM στο Twitter. Αν έχετε ήδη εγγραφεί στο BBM.com, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αμέσως το BBM .

Η BlackBerry λέει ότι οι προγραμματιστές του έχουν εργαστεί σκληρά και έκαναν κάποιες αναβαθμίσεις στο BBM κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. Αυτό είναι μια έξυπνη ιδέα από την BlackBerry, αντί να πηγαίνετε στο κατάστημα εφαρμογών του τηλεφώνου σας και να κατεβάσετε μια σειρά από ψεύτικες BBM εφαρμογές, μπορείτε κατ ‘ευθείαν από τη BlackBerry να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Πηγή : blogs.blackberry.com

Keywords
Τυχαία Θέματα