Προστατευτικό οθόνης μπορεί να μετατρέψει την οθόνη του τηλεφώνου σας (ή του tablet) σε 3D

18:28 2/4/2013 - Πηγή: TechFan

Τα 3D τηλέφωνα ξεχάστηκαν αρκετά γρήγορα, αλλά μερικοί άνθρωποι δεν παρατάνε την προσπάθεια. Η Temasek Polytechnic και η IMRE από τη Σιγκαπούρη προσφέρουν έναν ειδικό τύπο προστατευτικού οθόνης που μετατρέπει ένα κανονικό κινητό τηλέφωνο ή tablet σε 3D.

Είναι βασισμένο στη παλιά φακοειδή τεχνολογία χωρίς γυαλιά, αλλά εκσυγχρονισμένο με νανοτεχνολογία. Η ομάδα πίσω από το προστατευτικό οθόνης 3D αναπτύσσει επίσης εργαλεία για την κατασκευή 3D παιχνιδιών και κάνει 2D εικόνες 3D.

Το προστατευτικό

λειτουργεί σε portrait και landscape modes και είναι συμβατό με οποιαδήποτε μεγέθους οθόνη. Έχει μόνο 0,1 χιλιοστά πάχος, γι ‘αυτό δεν προσθέτει περιττό όγκο. Το προστατευτικό οθόνης μπορεί να είναι λίγο παραπλανητικό, με την ομάδα που το δημιούργησε να το ονομάζει έτσι γιατί μοιάζει με προστατευτικό οθόνης, αλλά δεν ισχυρίζεται ότι θα προστατεύσει την οθόνη σας από τη φθορά.

Η τεχνολογία θα δοθεί με άδεια στις εταιρείες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις οθόνες τους σε 3D. Ωστόσο, το ερώτημα είναι, ποιος ενδιαφέρεται; Βλέποντας πως ούτε η LG ούτε η HTC έδωσαν συνέχεια στις 3D προσπάθειές τους.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα