Έρχονται τα Samsung Galaxy Mega τηλέφωνα με 5.8″ και 6.3″ οθόνες

15:49 2/4/2013 - Πηγή: TechFan

Η Samsung ετοιμάζεται να εισαγάγει μια νέα σειρά συσκευών Galaxy που φέρει το παρατσούκλι Mega, σύμφωνα με το SamMobile. Η πληροφορία προέρχεται από μια εσωτερική πηγή, η οποία επιβεβαίωσε ότι τα δύο smartphones Galaxy Mega

είναι στα σκαριά. Το πρώτη είναι με την κωδική ονομασία Galaxy Mega 5,8 με αριθμό μοντέλου GT-I9152. Προφανώς, μιλάμε για ένα τηλέφωνο με 5,8 ιντσών οθόνη με τον αριθμό του μοντέλου να τονίζει την διπλή SIM φύση του.

Το Galaxy με την κωδική ονομασία Mega 6.3, λογικά θα διαθέτει μια 6,3 ιντσών οθόνη, ίδια με του φημολογούμενου Galaxy Note III. Ωστόσο, ο αριθμός μοντέλου GT-I9200 δεν αντιστοιχεί με τη Samsung Galaxy Note ονομασία Nxxxx (Galaxy Note II N7100, Galaxy Note N7000), γι ‘αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα λείπει το S Pen.

Τα πάντα θα αποκαλυφθούν όταν αυτά τα δύο τηλέφωνα βγούνε από τα εργοστάσια της Samsung. Το Galaxy 5.8 Mega θα πρέπει να το δούμε στο τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου ( 22 εβδομάδα, σύμφωνα με SamMobile), ενώ το Galaxy 6.3 Mega γύρω στα μέσα Ιουνίου (εβδομάδα 25).

Πηγή : sammobile.com , gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα