Παρουσιάστηκε επίσημα το ZTE Grand S

15:32 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η ZTE, στην CES παρουσίασε την δικιά της android smartphone πρόταση στις 5 ίντσες, το Grand S. Το Grand S είναι η κορυφαία συσκευή της ZTE για το τρέχον έτος και είναι επίσης το πρώτο πλήρες High-Definition (FHD) smartphone της εταιρείας, χάρη στη 1920 x 1080 ανάλυση. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό είναι οι LTE δυνατότητες του Grand S,

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα

το 1ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Το ZTE Grand S τροφοδοτείται από ένα 1,7 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro επεξεργαστή και υποστηρίζεται από ένα 2GB RAM και 6GB αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει επίσης μια 13 megapixel πίσω κάμερα και μια 1,7-megapixel κάμερα στο μπροστινό μέρος. Το ZTE Grand S θα τρέχει το Android 4.1 Jelly Bean .

“Η ZTE Grand S δίνει στους πελάτες της την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τη λειτουργικότητα και το στυλ. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι καταναλωτές σήμερα ζητούν προηγμένα χαρακτηριστικά και state-of-the-art δυνατότητες πολυμέσων στα κινητά τους τηλέφωνα και η ZTE Grand S ασχολείται με σιγουριά για αυτές τις απαιτήσεις », δήλωσε ο κ. Kan Yulun, Corporate Vice President της ZTE Corporation και CTO της ZTE Mobile Device Division. «Μας βοηθά να μπορούμε να ανακοινώσουμε το παγκόσμιο ντεμπούτο του ZTE Grand S στην CES 2013, την μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση στον κόσμο της καινοτομίας”.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα