DataTraveler HyperX Predator 3.0: Tο πρώτο στον κόσμο 1 TB Flash Drive απο την Kingston

15:32 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Kingston έχει παρουσιάσει ένα νέο 1TB Flash Drive, το οποίο είναι επίσης το πρώτο στον κόσμο με τέτοια χωρητικότητα, αυτή την εβδομάδα CES 2013 Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας. Το νέο Flash Drive ονομάζεται DataTraveler HyperX Predator 3.0

και είναι σε θέση να προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης / εγγραφής έως και 240MB / s και 160MB / s αντίστοιχα. Θα υπάρχει και μια μικρότερη έκδοση 512GB, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά για $ 1.750, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τιμή για την έκδοση 1TB.

Ο Andrew Ewing, διευθυντής επιχειρήσεων Flash memory της Kingston εξήγησε:

“Το νέο DataTraveler HyperX Predator 3,0 επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν ολόκληρο τον ψηφιακό κόσμο τους σε ένα φορητό USB 3.0 flash drive. Η μεγάλη χωρητικότητα και οι γρήγορες USB ταχύτητες μεταφοράς 3,0 επιτρέπουν στους χρήστες να εξοικονομούν χρόνο, καθώς μπορούν να έχουν πρόσβαση, να επεξεργαστούν και να μεταφέρουν εφαρμογές ή αρχεία όπως ταινίες HD απευθείας από τη μονάδα χωρίς καμία καθυστέρηση απόδοσης. ”

Αν 1.750 δολάρια είναι πολλά για την τσέπη σας η Kingston θα διαθέσει μικρότερες, των 32GB και 64GB εκδόσεις στο πλαίσιο της σειράς, προσφέροντας ταχύτητες ανάγνωσης / εγγραφής των 150MB / s και 70MB / s αντίστοιχα.

Πηγή : tomshardware.com

Keywords
Τυχαία Θέματα