Kimdecent B12 Android TV stick με ενσωματωμένη κάμερα

15:32 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η κινεζική εταιρεία κατασκευής συσκευών Kimdecent, έχει κυκλοφορήσει ακόμα ένα Android TV stick με Rockchip RK3066 επεξεργαστή διπλού πυρήνα και το Android 4.1 λογισμικό. Έχει μια θύρα USB στο ένα άκρο και μια θύρα HDMI στο άλλο. Αλλά

στο μεταξύ θα βρείτε κάτι το ασυνήθιστο για τα Kimdecent B12, μια 2MP κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε αυτή την μικρή συσκευή σε μια τηλεόραση ή οθόνη και να τρέχει Android εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών που απαιτούν μια φωτογραφική μηχανή, όπως το Skype.

Δυστυχώς, δεν είναι σίγουρο πόσο καλά αυτή η διάταξη θα λειτουργήσει στις περισσότερες τηλεοράσεις. Ενώ μερικές τηλεοράσεις έχουν θύρες HDMI στα πλάγια τους, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε το stick και να έχετε την κάμερα στραμμένη προς εσάς ενώ είστε στον καναπέ, πολλές άλλες τηλεοράσεις διαθέτουν θύρες HDMI κρυμμένες πίσω από την οθόνη, όπου η κάμερα θα είναι δύσκολη στη χρήση.

Τα χαρακτηριστικά του Kimdecent B12 περιλαμβάνουν Mali 400 γραφικά, 1GB μνήμη RAM, 8GB για αποθήκευση, WiFi, Bluetooth και μια υποδοχή κάρτας microSD για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το βρείτε στο AliExpress for $68.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα