Κυκλοφόρησε η Fedora 20 “Heisenbug” Linux διανομή

Η Fedora 20 είναι η νέα έκδοση της δημοφιλής Linux διανομής που προσθέτει βελτιωμένη υποστήριξη σε ARM επεξεργαστές, cloud computing, virtualization και πολλά άλλα. Το Fedora 20 είναι διαθέσιμο για download

από την ιστοσελίδα του project, ή μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω torrent.

Ενώ και σε προηγούμενες εκδόσεις του Fedora υποστηρίζονταν ARM επεξεργαστές, αυτή είναι η πρώτη έκδοση που έχει πλήρη υποστήριξη σε επεξεργαστές αρχιτεκτονικής ARM, που σημαίνει ότι ουσιαστικά μπορεί να εξαπλωθεί σε φορητές συσκευές. Το Fedora 20 καθιστά επίσης ευκολότερο να τρέξει ARM virtual machines σε ένα σύστημα x86, περιλαμβάνει cloud images για τη λειτουργία από το Amazon Web Services ή άλλες υπηρεσίες cloud, νεότερες εκδόσεις του GNOME και KDE desktop περιβάλλοντα και πολλά άλλα.

Αν προτιμάτε ένα διαφορετικό περιβάλλον επιφάνειας εργασίας, μπορείτε επίσης να βρείτε τώρα Cinnamon Desktop η Enlightenment E17 στα του Fedora repositories. Το Fedora 20 περιλαμβάνει επίσης βελτιωμένη διαχείριση δικτύου, βελτιωμένες γραμματοσειρές, 3D βελτιώσεις της εκτύπωσης και μερικά νέα χαρακτηριστικά για τους προγραμματιστές.

Εδώ είναι η ανακοίνωση και η σημειώσεις της έκδοσης που έχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα