Η TomTom ανακοίνωσε GPS fitness ρολόι

12:13 21/4/2013 - Πηγή: TechFan

Η TomTom, μια εταιρεία που είναι γνωστή για τις συσκευές GPS της, ανακοίνωσε ένα νέο GPS fitness ρολόι. Το ρολόι θα έρθει σε δύο διαφορετικά μοντέλα των οποίων το ένα είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους δρομείς και το άλλο για multi-sport αθλητές.

Και οι δύο εκδόσεις του ρολογιού

θα διαθέτουν μεγάλες οθόνες που έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολο να διαβαστούν ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Ένα καινοτόμο κουμπί ελέγχου θα κάνει εύκολη την πλοήγηση στα μενού και τις επιλογές. Κάθε ένα από αυτά τα ρολόγια έχει τη δυνατότητα καταγραφείς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και μπορείτε να συγχρονίσετε και να μοιραστείτε τα δεδομένα μέσα από μια ποικιλία από δημοφιλείς ιστοσελίδες γυμναστικής. Η TomTom υπόσχεται μια εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση που το κάνει άνετο να φορεθεί και με την Bluetooth τεχνολογία θα συνδέσει τα ρολόγια με προαιρετικά αξεσουάρ, όπως οθόνες καρδιακού ρυθμού ή με αισθητήρα ταχύτητας σε ένα ποδήλατο. Το μοντέλο multisport θα περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο αισθητήρα κολύμβησης και θα έρθει με μια ειδική βάση για το τιμόνι ποδηλάτων.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου από την TomTom, τα νέα ρολόγια θα περιλαμβάνουν επίσης την QuickGPSFix τεχνολογία που τους επιτρέπει να συνδεθούν με δορυφόρους πιο γρήγορα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την προπόνηση σας πιο γρήγορα. Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο ρολόι μπορούν να εισαχθούν σε ιστοσελίδες κοινωνικής φυσικής κατάστασης, όπως τις MapMyFitness, RunKeeper, TrainingPeaks, MyFitnessPal και την δικιά της ιστοσελίδα την MySports. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φέρεται να είναι περίπου 10 ώρες, οι οποία είναι λίγο χαμηλή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Τα δύο ρολόγια θα κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, η TomTom λέει ότι θα είναι ανταγωνιστικές με παρόμοια ρολόγια από άλλες εταιρείες. Για να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες, μόλις είναι διαθέσιμες, κάντε κλικ εδώ.

Πηγή : theadventureblog.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα