Η Yahoo διαθέτει πλέον νέα Weather και Mail εφαρμογή για Android και iOS

22:49 18/4/2013 - Πηγή: TechFan

Το Yahoo! Mail είναι τώρα διαθέσιμο ως εφαρμογή για Android και iOS συσκευές. Μέχρι τώρα, πιθανώς να είχατε πρόσβαση στο Yahoo! Mail μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο tablet σας. Μόλις κατεβάσετε τη νέα εφαρμογή, θα δείτε ένα νέο, πιο φιλικό προς την αφή

περιβάλλον. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να πάρετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα άγγιγμα και υποστηρίζει μαρκάρισμα, μετακίνηση και διαγραφή μηνυμάτων ώστε να είναι εύκολο να οργανώσετε τα email σας από το tablet. Μια μικρή γραμμή εργαλείων επιπλέει πάνω από τα εισερχόμενα σας και τα ατομικά emails.

Στη συνέχεια υπάρχει η εφαρμογή Yahoo! Weather για το iPhone, το iPod και το iPod touch. Με αυτή την εφαρμογή, Η Yahoo! δείχνει με φωτογραφίες (από το Flickr) που απεικονίζουν τον καιρό στην περιοχή σας, όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή όμως. Μπορείτε επίσης να δείτε τον καιρό και σε άλλες περιοχές, ενώ μπορείτε να δείτε λεπτομερείς προβλέψεις και χάρτες ραντάρ. Τόσο το Yahoo! Mail και όσο και ο Yahoo! Weather είναι διαθέσιμα δωρεάν απο σήμερα.

Πηγή : hothardware.com

Keywords
Τυχαία Θέματα