Το επερχόμενο Android 4.4 KitKat και το Nexus 5 εμφανίζονται σε live φωτογραφίες

Το Android 4.4 KitKat και το LG Nexus 5 εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά πριν από το επίσημο λανσάρισμα. Η επόμενη μεγάλη έκδοση του Android πιάστηκε να τρέχει στο επερχόμενο Nexus smartphone. Οι εικόνες που διέρρευσαν μας επιτρέπουν να δούμε το Android 4.4 KitKat μενού ρυθμίσεων, που αποκαλύπτει μερικά

νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που θα έρθουν.

Περιλαμβάνουν μια “tap & pay” επιλογή, καθώς και νέο μενού ρυθμίσεων τοποθεσίας η οποία προσφέρει υψηλή ακρίβεια, εξοικονόμηση μπαταρίας και modes των αισθητήρων της συσκευής. Η λειτουργία υψηλής ακρίβειας χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό των GPS , Wi – Fi και δικτύων κινητής τηλεφωνίας , ενώ τα άλλα δύο βασίζονται σε GPS ή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας μόνο.

Επιπλέον, οι εικόνες μας δίνουν μια γεύση από το UI του Android 4.4. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η γραμμή κατάστασης είναι διαφανής και με άσπρα εικονίδια. Υπάρχει επίσης μια συντόμευση της κάμερας που τοποθετείται στην κάτω δεξιά γωνία της lockscreen, σαν στο iOS 7. Η δυνατότητα πρόσβασης στην κάμερα μέσω ενός gesture είναι επίσης διαθέσιμη.

Η homescreen έχει μερικά νέα εικονίδια, όπως το Google Photos , που έρχεται να αντικαταστήσει την εφαρμογή Γκαλερί. Νέα wallpapers επίσης έρχονται με την επόμενη έκδοση του Android . Το Android 4.4 KitKat και το Nexus 5 αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα πριν από το τέλος του τρέχοντος μηνός.

Πηγή : gsmarena.com, tuttoandroid.net

Keywords
Τυχαία Θέματα