Η Acer ανακοινώνει το νέο Iconia Tab 8 Android tablet, με quad-core Intel Atom επεξεργαστή και HD οθόνη

10:02 31/5/2014 - Πηγή: TechFan

Δεν έχει πολύ καιρό μετά την παρουσίαση του Iconia Tab 7 που η Acer ανακοίνωσε ένα άλλο Android tablet, το Iconia Tab 8, το οποίο βεβαίως έχει μια οθόνη 8 ιντσών και προσφέρει χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν στις high-end συσκευές. Η 8 ιντσών IPS οθόνη του

Iconia Tab έχει 1.200 x 1.920 pixel ανάλυση και επίστρωση αντι-δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα Intel Atom Z3745 που σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM, είναι αρκετά για τις περισσότερες των πολυμέσων και multi-tasking αναγκών. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δύο ηχεία, μια 2MP κάμερα στο μπροστινό μέρος, 5MP κάμερα πίσω, υποστήριξη κάρτας microSD και 16GB / 32GB εσωτερική μνήμη.

Το tablet τρέχει το Android 4.4 KitKat και έρχεται με το Acer Touch WakeApp (το οποίο επιτρέπει στους χρήστες γρήγορα και εύκολα να ενεργοποιήσουν το Iconia Tab 8 με μια απλή χειρονομία αφής). Με βάρος 350 γραμμάρια, το Iconia Tab 8 έχει ένα ανοδιωμένο ασημί μεταλλικό πίσω κάλυμμα και 8,5 χιλιοστά πάχος.

Η Acer αναμένει να διαθέσει στην αγορά το Iconia Tab 8 κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους για € 199. Η εταιρεία δεν διευκρίνισε τις αγορές όπου το tablet θα είναι διαθέσιμο.

Πηγή: phonearena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα