Επεξεργασία της Registry στα Windows XP δίνει ενημερώσεις για πέντε χρόνια ακόμα

10:15 30/5/2014 - Πηγή: TechFan

Δεν είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τα Windows XP ακόμα; έχουμε για εσάς μα καλή είδηση. Υπάρχει η δυνατότητα να έχετε πέντε ακόμα χρόνια ενημερωμένες εκδόσεις των Windows σε περίπου 15 δευτερόλεπτα από τον χρόνο σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή επεξεργασία της registry.

Ανοίξτε το regedit και περιηγηθείτε στο HKLM\Sytem\WPA και δημιουργήστε ένα νέο κλειδί PosReady. Κάντε κλικ σε αυτό το νέο κλειδί και προσθέστε μια νέα

τιμή DWORD και ορίστε την σε 1. Από τώρα και στο εξής το Windows Update δεν θα βλέπει έναν υπολογιστή με Windows XP, όταν ελέγχει για νέα patches από τη Microsoft.

Αντ 'αυτού το σύστημά σας θα αναφέρετε ως μια συσκευή Windows POSReady. Τα συστήματα POSReady μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις μέχρι το 2019. Είναι μια ελαφρώς διαφορετική έκδοση των Windows που είναι retooled για χρήση κυρίως σε ενσωματωμένα συστήματα. Είναι σαφές ωστόσο, το codebase του είναι αρκετά παρόμοιο με των XP και έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις σε ένα “disguised” σύστημα.

Η επεξεργασία θα λειτουργήσει σε ένα σύστημα XP 32-bit. Η έκδοση 64-bit είναι ελαφρώς διαφορετική, αλλά αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα είναι αρκετά εύκολο να ακολουθηθεί. Μπορείτε να κάνετε αυτή την επεξεργασία στον υπολογιστή σας και πείτε μας πόσο καλά δούλεψε στα δικά σας Windows XP.

Πηγή: geek.com

Keywords
Τυχαία Θέματα