Αποκαλύφθηκε το Xiaomi Android Streaming HDTV Box

Ο φημισμένος κινέζος κατασκευαστής χαμηλού κόστους smartphones, Xiaomi, παρουσίασε ένα set-top box, που ονομάζεται “Xiaomi Hezi” ή “Xiaomi Box”, για να ανταγωνιστεί το Apple και το Google TV. Το Xiaomi box τρέχει μια MIUI έκδοση του Android και υπόσχεται

ασύρματη μετάδοση από ένα Android τηλέφωνο ή tablet, απο iPhone, iPad, PC ή Mac. Το Xiaomi box παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε πάνω από 30.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και θα υποστηρίζει επίσης συνεχές streaming φωτογραφίας και βίντεο. Θα έχει σύντομα μια βίντεο εφαρμογή για το Android και το iOS που θα κάνει τα τηλέφωνα τηλεχειριστήρια.
Εκτός από το περιεχόμενο βίντεο, το Xiaomi Box έρχεται με προ εγκατεστημένα παιχνίδια και εφαρμογές, όπως Douban Music, Plants vs Zombies, Bejeweled και άλλα, σύμφωνα με το επίσημο Web site της. Το Κουτί Xiaom συνδέεται με την HDTV σας χρησιμοποιώντας μια σύνδεση HDMI και η εταιρεία λέει ότι θα κυκλοφορεί εβδομαδιαία ενημέρωση για το set-top-box. Υποστηρίζει μια σειρά από διαφορετικές media formats, συμπεριλαμβανομένων βίντεο Full HD σε RM / RMVB, MKV, TS, FLV, AVI, VOB, MOV, WMV, και MP4 αρχείων.

Το Xiaomi box διατίθεται στην τιμή των 399 γιουάν ή $ 64, με τους πελάτες στην Κίνα είναι σε θέση να αγοράσουν το set-top box για μόλις 299 γιουάν ή 48 δολάρια σε περιορισμένο αριθμό από την Παρασκευή.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : zdnet.com

Keywords
Τυχαία Θέματα