Το PlayStation Plus στο PS Vita

Έρχεται από σήμερα!

Με το System Software update v2.00, η φορητή κονσόλα PlayStation Vita υποδέχεται από σήμερα το PlayStation Plus.

Η συνδρομητική υπηρεσία της Sony που έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία στο

PlayStation 3, έρχεται από σήμερα και για τους κατόχους του Vita με το νέο PlayStation Store update. Όσοι την τιμήσετε με την αγορά σας θα μπορέσετε να αποκτήσετε τα games Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush, Chronovolt και Tales from Space: Mutant Blobs Attack, τα οποία θα είναι μέρος της προσφοράς Instant Game Collection.

Η προσφορά Instant Game Collection θα λειτουργεί τόσο στο PS3 όσο και στο PS Vita οπότε θα έχετε σε μόνιμη βάση 14 games κάθε φορά για να τα απολαύσετε. Από εκεί και πέρα, η Sony θα προσφέρει πέντε νέα games το μήνα καθώς και μερικά extras (συνολικά 65 games το χρόνο). Ο αποθηκευτικός χώρος που θα κερδίσετε ανέρχεται σε 2GB (1GB για το PS3 και 1GB για το PS Vita). Με το update 2.00, ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι η κονσόλα θα ξεκινάει και θα δέχεται άμεσα updates, τα οποία θα είναι έτοιμα όποτε θέλετε να την ξαναχρησιμοποιήσετε.

Η συνδρομή PlayStation Plus κοστίζει κοστίζει 50 ευρώ/χρόνο ή 18 ευρώ/τρίμηνο και είναι η ιδανική πρόταση για όσους έχουν άφθονο χρόνο να παίζουν games!

Keywords
Τυχαία Θέματα