Τα Vuzix M100 Android Smart Glasses έρχονται το 2013

Η Vuzix αποκάλυψε σήμερα τα νέα Google style γυαλιά με Android, με τη μορφή των Vuzix Smart M100, τα οποίο είναι εξοπλισμένα με άξονα τριών κατευθύνσεων, γυροσκόπιο, GPS, και μια ψηφιακή πυξίδα. Τα νέα γυαλιά Vuzix Smart M100 αναμένεται να

ξεκινήσουν επίσημα στις αρχές του 2013 και θα τρέχουν μια προσαρμοσμένη έκδοση του Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) λειτουργικού συστήματος.
Τα Vuzix M100 είναι εξοπλισμένα με μια οθόνη WQVGA ανάλυσης με αναλογία 16:9 widescreen, που παρέχει στους χρήστες την εντύπωση μίας 4 ιντσών οθόνης smartphone μπροστά από το δεξί μάτι τους, βλέποντας την από απόσταση 14 ιντσών και τροφοδοτούνται με 1GHz επεξεργαστή OMAP4430, υποστηρίζονται από 1GB μνήμη RAM και διαθέτουν WiFi b / g / n και Bluetooth.

Άλλα χαρακτηριστικά του Vuzix M100 περιλαμβάνουν μια φωτογραφική μηχανή ικανή εγγραφής βίντεο και εικόνων με ανάλυση 1280 x 720, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν στην εσωτερική μνήμη των 8GB. Όπως επίσης και η δυνατότητα στο χρήστη να χρησιμοποιεί οπτικά συστήματα πλοήγησης, web browsing, μηνύματα SMS, κλήσεις hands-free και φωτογραφίες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις τιμές ή το πότε θα διατεθούν.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα