O Kim DotCom λέει ότι οι Google, Twitter, Facebook παραβιάζουν την two step verification Security πατέντα

15:51 23/5/2013 - Πηγή: TechFan

Ο Kim DotCom έχει κατηγορήσει μια σειρά από κολοσσούς τεχνολογίας, η οποία περιλαμβάνει το Google, το Facebook και το Twitter ότι παραβιάζουν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το two step verification για την ασφάλεια, αν και ο ιδρυτής του Megaupload και Mega έχει πει ότι δεν προτίθεται να μηνύσει τις εταιρείες.

Φαίνεται

ότι ο Kim DotCom κατέθεσε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1997 για ένα σύστημα two step verification και σύμφωνα με ορισμένες εκθέσεις αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καλύπτει πράγματι το σύστημα two step verification που χρησιμοποιείται από την Google, το Facebook, το Twitter και άλλες εταιρείες.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είχε υποβληθεί αρχικά το 1997 με το όνομα γέννησής του Kim DotCom, Kim Schmitz. Μοιάζει με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας να είναι δύσκολο να ακυρωθεί και φαίνεται να καλύπτει το πρότυπο two step verification βήμα που χρησιμοποιείται σήμερα από την Google και άλλους.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί, όπως φαίνεται ο Kim DotCom θα μπορούσε να έχει μια υπόθεση εναντίον της Google, του Facebook, του Twitter και άλλων για τη χρήση ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας που έχει κατατεθεί από το 1997. Μπορείτε να δείτε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εδώ.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα