Η Microsoft φέρνει το νέο Kinect στα Windows

21:59 22/5/2013 - Πηγή: TechFan

Χθες, παράλληλα με τα αποκαλυπτήρια του Xbox One, η Microsoft αποκάλυψε το δεύτερης γενιάς αισθητήρα Kinect, ο οποίος φέρνει πάρα πολλές βελτιώσεις. Ο νέος αισθητήρας έχει μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας που βοηθάει πολύ για μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορεί να υποστηρίξει έως και έξι άτομα ταυτόχρονα, οι φωνητικές εντολές έχουν βελτιωθεί χάρη (εν μέρει) στο νέο μικρόφωνο, ακόμη και η καρδιακή παλμοί μπορούν να ανιχνευθούν με τη χρήση του hardware.

Η

νέα Kinect γενιά θα πρέπει να συνδυαστεί με όλα τα Xbox Ones όταν η συσκευή φτάσει στα ράφια των καταστημάτων, παρόλο που δεν αναφέρθηκε για το πότε θα δούμε αυτό το περιφερειακό και στα Windows. Το αρχικό Kinect sensor ξεκίνησε στα τέλη του 2010 και επίσημα προσαρμόστηκε για χρήση στα Windows το 2012, οπότε το ίδιο θα συμβεί πιθανότατα με αυτό το νέο αισθητήρα, αν και σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Μιλώντας στο Shacknews, ο Kinect program manger Scott Evans είπε ότι η Microsoft “θα το φέρει αυτό στο PC, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα”, χωρίς να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες. Σε αντίθεση με το αρχικό Kinect για Windows, η Microsoft αυτή τη φορά μπορεί να έχει σχέδια για τη χρήση της δεύτερης γενιάς του Kinect για το PC gaming, αν και μόνο ο χρόνος θα το δείξε αυτό.

Πηγή : neowin.net

Keywords
Τυχαία Θέματα