MK802 IIIs mini PC : Φέρτε το Android jelly bean στην τηλεόραση σας

Η Rikomagic κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο MK802 IIIs mini PC με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά. Το νέο MK802 IIIs εξακολουθεί να είναι ένας μικρός υπολογιστής με μια θύρα USB στο ένα άκρο, έναν προσαρμογέα HDMI στο άλλο και ένα Rockchip RK3066  dual core επεξεργαστή στη μέση.

Όμως, το νέο μοντέλο προσθέτει δύο νέα

χαρακτηριστικά: υποστήριξη Bluetooth, ένα ESD κύκλωμα για καλύτερη σταθερότητα και υποστήριξη για εφαρμογές λογισμικού που σας επιτρέπουν πραγματικά να απενεργοποιήσετε τον μικρό υπολογιστή, χωρίς να τον αποσυνδέσετε.

Μπορεί να μην ακούγονται μεγάλες αλλαγές και ενώ δεκάδες από αυτά τα android mini PC έχουν έρθει από την Κίνα τους τελευταίους μήνες, τα περισσότερα δεν διέθεταν ένα διακόπτη. Ο μόνος τρόπος για να τα απενεργοποιήσετε είναι συνήθως για να τραβάτε την πρίζα όταν τελειώσετε τη χρήση τους. Το MK802 IIIs δεν έχει ένα off διακόπτη, υποστηρίζει όμως λογισμικό που σας επιτρέπει να το απενεργοποιήσετε.

Το MK802 IIIs έχει ένα 1,6 GHz RK3066 ARM Cortex-A9 επεξεργαστή, quad-core γραφικά, 1GB RAM, 4GB και 8GB μνήμη για αποθήκευση και μια υποδοχή κάρτας microSD. Υποστηρίζει 802.11b/g/n WiFi και τρέχει Google Android 4,1 Jelly Bean.

Με άλλα λόγια, όπως και οι περισσότεροι άλλοι “μίνι υπολογιστές” που έχουμε δει πρόσφατα, το MK802 IIIs είναι βασικά μια φθηνή συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να σας αφήσει να τρέξετε Android εφαρμογές στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας καλώδιο USB ή ασύρματο ποντίκι, πληκτρολόγιο ή το τηλεχειριστήριο.

Σχολιασμός στο forum

liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα