Δοκιμάζουμε το Ingress, το παιχνίδι εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας της Google

Goodbyte

Έχουμε ξαναμιλήσει για το Ingress, το παιχνίδι στο οποίο έχουμε να κάνουμε ενέργειες στον πραγματικό κόσμο για να το ολοκληρώσουμε. Μας δέχτηκαν στην Beta (δοκιμαστική φάση), οπότε σας παρουσιάζουμε το gameplay του.

Σύμφωνα λοιπόν με το παιχνίδι, κατά την έρευνα για το σωματίδιο Higgs στο Cern, οι ερευνητές ανακάλυψαν την “εξωτική ύλη” ή αλλιώς X-M (exotic matter). Σ αυτή την φάση διαλέξαμε επίσης username, καθώς και αποδεχτήκαμε τους όρους χρήσης.

Στην

συνέχεια συμπληρώσαμε κάποιες “εκπαιδευτικές” αποστολές, η πρώτη εκ΄ των οποίων είναι να μαζέψουμε “X-M” περπατώντας το τετράγωνο γύρω από το σπίτι μας. Έπειτα μάθαμε πώς “χακάρουμε” portals, και πώς τα συνδέουμε μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσουμε δικές μας “ζώνες”, οι οποίες “προστατεύουν” τον πληθυσμό που είναι εντός τους.

Ολοκληρώνοντας τις αποστολές εμφανίστηκαν κάποιες εντολές Assembly (που δεν βγάζουν νόημα, οπότε είναι απλά για εφέ). Τέλος μας ζητήθηκε να επιλέξουμε “πλευρά”, δηλαδή αν θα συμμαχήσουμε με την αντίσταση ή αν θα πάρουμε το μέρος των “φωτισμένων”.

Ποια πλευρά διάλεξα εγώ?

Θυμήθηκα τί (γελοίες) αντιδράσεις υπήρχαν όταν πρωτοείχε αρχίσει την λειτουργία του ο LHC. Επίσης κατανοώ το πώς λειτουργεί και σέβομαι την επιστήμη και τις ανακαλύψεις της, οι οποίες έχουν βελτιώσει και βελτιώνουν συνεχώς το επίπεδο της ζωής μας.

Enlightened λοιπόν!

Διαβάστε περισσότερα reviews εφαρμογών για Android εδώ.

Σε συνεργασία με το greeceandroid.gr
Android Apps & Games Reviews

Το παρόν άρθρο Δοκιμάζουμε το Ingress, το παιχνίδι εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας της Google αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα