Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απαγορεύουν την μάσκα των Anonymous

Goodbyte

Εάν σκοπεύετε να φορέσετε την μάσκα των Anonymous στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καλύτερα μην το κάνετε. Η Αστυνομία του Ντουμπάι ανακοίνωσε ότι η μάσκα του Guy Fawkes, μια μάσκα που χρησιμοποιούν οι Anonymous είναι, παράνομη.

Η Αστυνομία εξέδωσε προειδοποίηση για αυτούς που σχεδιάζουν να φορέσουν την μάσκα στην Εθνική Ημέρα των Ηνωμένων

Αραβικών Εμιράτων στις 2 Δεκεμβρίου. Ισχυρίζονται ότι
συμβολίζει την αντίσταση στην κρατική εξουσία.

“Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σύμβολο που προσβάλλει τη χώρα ή υποκινεί ταραχές εναντίον του συστήματος δεν επιτρέπεται” αναφέρει η Gulf News. “Καλούμε τους πολίτες να γιορτάσουν με άλλα σύμβολα, όπως εθνικές σημαίες, συνθήματα ή φωτογραφίες που είναι πιο κατάλληλα για την Εθνική μας Ημέρα”.

Οι μάσκες που προοριζόταν για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν διακισμημένη με τα χρώματα της σημαίας του κράτους καθώς και με τον αριθμό 41, μια αναφορά στην 41η Εθνική Ημέρα της φετινής χρονιάς. Η μάσκα συνεχίζει να πωλείται σε online καταστήματα, που την χρεώνουν γύρω στα 13 δολάρια. Η Gulf News αναφέρει ότι αγοράστηκαν πάρα πολλές από τις αγορές του Ντουμπάι.

Πηγή: Secnews.gr

Το παρόν άρθρο Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απαγορεύουν την μάσκα των Anonymous αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα