Lenovo ThinkPad Twist Windows 8 μετατρέψιμο tablet απο 849 δολάρια

Το Lenovo ThinkPad Twist είναι το πρώτο Windows 8 μετατρέψιμο tablet της εταιρείας. Θα διατεθεί όταν τα Windows 8 παρουσιαστούν επίσημα στις 26 Οκτωβρίου, με το κόστος να είναι απο 849 δολάρια και πάνω. Η Lenovo

δεν είναι ξένη προς το μετατρέψιμο tablet. Αν και τα Windows 8 είναι σχεδιασμένο με τις οθόνες αφής στο μυαλό, η Lenovo έχει προσφέρει solid business class φορητούς υπολογιστές που μπορούν να μετατρεπούν σε tablet με μια συστροφή της οθόνης από την εποχή των Windows XP.

Το Twist ThinkPad δεν έχει αποσπώμενο πληκτρολόγιο ή μια άρθρωση που να σας επιτρέπει να ανοίξετε την οθόνη σε γωνία 360 μοιρών. Έχει μια σταθερή άρθρωση που σας επιτρέπει να περιστρέψετε την οθόνη και στη συνέχεια να την διπλώστε επίπεδη, έτσι ώστε να καλύπτει το πληκτρολόγιο.

Το Twist ThinkPad έχει μια 12,5 ιντσών με 1366 x 768 pixel Gorilla Glass οθόνη, 2 θύρες USB 3.0, Ethernet, mini-DisplayPort και mini HDMI. Διαθέτει ακόμα 802.11n WiFi, Bluetooth 4.0 και προαιρετικά κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες. Η Lenovo προσφέρει μια επιλογή από επεξεργαστές Ivy Bridge με μέχρι Intel Core i7 CPU επεξεργαστή, έως 8GB DDR3 RAM και ένα σκληρό δίσκο 128GB SSD. Tο πάχος του tablet είναι 2 εκατοστά και το βάρος 1,57 κιλά. Η Lenovo λέει η μπαταρία θα είναι αρκετή για έως και 7 ώρες.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα