Νέα iOS εφαρμογή για την GoPro Action Camera

Οι Ιδιοκτήτες της GoPro κάμερας δράσης είναι στην ευχάριστη θέση να μάθουν ότι οι δημιουργοί της μηχανής έχουν κυκλοφορήσει τώρα μια νέα εφαρμογή για iOS συσκευές, που υποστηρίζει τόσο το GoPro HD Hero2 WiFi όσο και τα αξεσουάρ BacPac.

Είναι διαθέσημη εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα οι iOS χρήστες μπορούν να απολαύσουν, τον εξ αποστάσεως έλεγχο όλων των ρυθμίσεων της φωτογραφικής

μηχανής, την παρακολούθηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και του αποθηκευτικού χώρου, την ημερομηνία και ώρα συγχρονισμού με την κινητή συσκευή σας και την απομακρυσμένη προεπισκόπηση ώστε να μπορείτε να δείτε τι τραβάτε σε πραγματικό χρόνο.

Μαζί με την εφαρμογή, η GoPro θα κυκλοφορήσει την Protune αναβάθμιση του firmware που θα αφήσει την κάμερα σας για υψηλότερο 35Mbps bitrate, 24fps και να ρυθμίσετε το βίντεο για μια διαφορετική κινηματογραφική ματιά.

Η νέα εφαρμογή GoPro είναι τώρα διαθέσιμη για να την κατεβάσετε δωρεάν από το κατάστημα iTunes της Apple και θα είναι επίσης σύντομα διαθέσιμη για συσκευές Android απο το κατάστημα Google Play.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : engadget.com

Keywords
Τυχαία Θέματα