Η LG Gallery 55EA8800 55 ιντσών OLED TV μοιάζει με κορνίζα

17:32 2/9/2013 - Πηγή: TechFan

Η LG έχει παρουσιάσει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοράσεις εδώ και πολύ καιρό. Η τηλεόραση είναι μια 55 ιντσών OLED που ονομάζεται Gallery OLED TV 55EA8800. Η τηλεόραση δεν είναι πρώτη OLED που έχουμε δει από την LG, αλλά είναι η πρώτη που έχει εμφάνιση μοντέρνας κορνίζας. Η οθόνη διαθέτει μια πολύ λεπτή στεφάνη που είναι τοποθετημένο στο εσωτερικό και

φαίνεται σαν να είναι μια κορνίζα.

Εκτός από την εμφάνιση, κρύβει επίσης και το Canvas Speaker 2.2 σύστημα ήχου. Το λεπτό πλαίσιο επιτρέπει την τηλεόραση να τοποθετηθεί σε ένα τοίχο. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι μια ειδική gallery λειτουργία που δείχνει έργα τέχνης στην οθόνη της τηλεόρασης.

Η τηλεόραση έρχεται με προεγκατεστημένες υψηλής ανάλυσης εικόνες της κλασικής τέχνης από διάσημους καλλιτέχνες, όπως ο Gauguin και Van Gogh. Ακόμα μπορείτε να βάλετε τις δικές σας εικόνες να εμφανίζονται στην οθόνη. Η τηλεόραση χρησιμοποιεί το WRGB πάνελ χαρακτηριστικό που διαθέτει επιπλέον λευκό pixel σε κάθε cluster για να βελτιωθεί η ποιότητα της εικόνας.

Η τηλεόραση θα ξεκινήσει να πωλείται στη Γερμανία αργότερα αυτό το μήνα, αλλά θα διατεθεί και σε άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για την τιμολόγηση αυτή τη στιγμή, αλλά όπως και οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση OLED δεν θα είναι φθηνή. Η curved screen OLED TV κοστίσει $ 9000.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα