Νέες πληροφορίες για το ερχόμενο Call of Duty: Ghosts

14:13 1/5/2013 - Πηγή: GameSide

Μετά τις διάφορες φήμες που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, έχουμε πιο επίσημα στοιχεία για το ερχόμενο Call of Duty, με τίτλο Ghosts.

Μετά την αποκάλυψη του teaser στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, διέρρευσε και ένα poster, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο τίτλος, όπως και η ημερομηνία κυκλοφορίας, που όπως μας έχει μάθει η Activision, είναι 5 Νοεμβρίου.

Σχετικά

με το παιχνίδι, τις τελευταίες μέρες μάθαμε πως το Ghosts θα προσφέρει νέα ιστορία, ανανεωμένο gameplay και γραφικά, καθώς θα χρησιμοποιηθεί νέα μηχανή γραφικών για την ανάπτυξη του τίτλου. Φυσικά δεν ξέρουμε κατά πόσο να εμπιστευτούμε τα παραπάνω, καθώς επι αρκετά χρόνια τώρα, οι βελτιώσεις που βλέπαμε τόσο στο gameplay όσο και στον τεχνικό τομέα ηταν ανύπαρκτες. Και σχετικά με την νέα μηχανή γραφικών, γνωρίζουμε πως σε κάθε παιχνίδι, οι developers μοντάρουν ελαφρώς την μηχανή για το κάθε παιχνίδι, με άλλα λόγια η δήλωση χρήσης νέας μηχανής, σημαίνει πως θα είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο Modern Warfare 3, απλά ελαφρώς βελτιωμένη. Αξίζει να αναφέρουμε πως η μηχανή των Call of Duty βασίζεται στην id Tech 3 και οι δυνατότητές της και το αποτέλεσμά της έχουν κορεστεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει, όπως προαναφέραμε, 5 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox360 και Wii U. Είμαστε όμως σίγουροι πως θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες τις επόμενης γενιάς. Ακολουθεί το poster.

Νέες πληροφορίες για το ερχόμενο Call of Duty: Ghosts

Keywords
Τυχαία Θέματα