Νέα φορητή gaming κονσόλα από την Nvidia!

09:56 7/1/2013 - Πηγή: GameSide

Η Nvidia μας παρουσίασε το “Project Shield“, μία φορητή παιχνιδομηχανή βασισμένη στην πλατφόρμα Android. Το νέο φορητό σύστημα θα φέρει το νέο επίτευγμα της εταιρίας, τον επεξεργαστή Tegra 4 και είναι σχεδιασμένο με ένα τύπου “Xbox 360″ χειριστήριο και με μία αναδιπλούμενη οθόνη και φυσικά ενσωματωμένο ήχο. Επίσης διαθέτει HDMI έξοδο video, micro-USB σύνδεση και υποδοχή

για κάρτες μνήμης microSD για επέκταση μνήμης. Ενώ αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την κονσόλα, το Project Shield διαθέτει ακόμη 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720p HD. Όπως αναφέρει η ίδια η Nvidia, το σύστημα αποτελεί μία καθαρή Android συσκευή δίνοντας πρόσβαση στις εφαρμογές και τα παιχνίδια που διατίθενται μέσω του Google Play Store.

Η δύναμη του νέου επεξεργαστή Tegra 4 είναι αδιαμφισβήτητη καθώς είδαμε σε επίδειξη του συστήματος να τρέχει HD Video και παιχνίδια σε panel ανάλυση 4K χωρίς lag και κολλήματα.

Η δυνατότητες δεν έχουν τελειωμό καθώς με ειδικό λογισμικό ανεπτυγμένο από την ίδια την Nvidia, το “Shield” θα παρέχει ασύρματη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια του χρήστη που έχει εγκατεστημένα στο υπολογιστή του, συμπεριλαμβανομένου τους τίτλους μέσω Steam. Οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε PC Game στο “Shield” οπουδήποτε συδεδεμένοι πάντα μέσα στο οικιακό Wi-Fi δίκτυο.

Η τιμολόγηση της κονσόλας είναι προς το παρόν άγνωστη και περιμένουμε να ανακοινωθεί. Σύμφωνα με την Nvidia το “Shiled” αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο τέταρτο της χρονιάς που διανύουμε.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι φυσικά στο Gameside.gr

Νέα φορητή gaming κονσόλα από την Nvidia!

Keywords
Τυχαία Θέματα