Η πρώτη μη Apple συσκευή που θα τρέχει εφαρμογές του iOS

Η BlueStacks, η εταιρεία πίσω από τη συσκευή GamePop, είπε σε συνέντευξη της στο AllThingsD ότι έχουν αναπτύξει μια τεχνική, γνωστή ως «LookingGlass», χάρη στην οποία η GamePop θα είναι η πρώτη μη-Apple συσκευή που θα τρέχει εφαρμογές του iOS, ενώ σύμφωνα με το CEO της BlueStacks, Rosen Sharma, αυτό θα γίνει χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν καθόλου κώδικα της

Apple.
Οι iOS εφαρμογές θα τρέχουν στην κονσόλα μέσω εξομοιωτή. Ο Sharma είπε ότι δεν ξέρει πως θα αντιδράσει η Apple, διότι δεν έχουν έρθει καθόλου σε επαφή.
Έκτος όμως από εφαρμογές για το iOS, η GamePop θα τρέχει και εφαρμογές για Android. Ωστόσο, η πλατφόρμα του Android είναι διαθέσιμη ελεύθερα στο κοινό, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με τη πλατφόρμα του iOS που είναι κλειστή, γιαυτό και μέχρι στιγμής οι εφαρμογές της τρέχουν μόνο σε iPhone, iPad και iPod touch.

H κονσόλα θα δουλεύει με συνδρομή, 6,99 δολάρια το μηνά, και θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο χρόνο. Η BlueStacks υπόσχεται ότι μόλις κυκλοφορήσει θα έχει ήδη διαθέσιμους εκατοντάδες τίτλους τόσο από iOS όσο και από Android.

Η πρώτη μη Apple συσκευή που θα τρέχει εφαρμογές του iOS

Keywords
Τυχαία Θέματα