Review: The Big bang theory (TV)

Η μεγάλη έκρηξη είναι εδώ!!!

Τι συμβαίνει όταν ο κόσμος με τα “σπασικλάκια” εισβάλλει στον κόσμο των φυσιολογικών ανθρώπων; Η απάντηση είναι μία απίστευτη έκρηξη γέλιου!Ο λόγος γίνεται για την εμπνευσμένη σειρά “The big bang theory” των Chuck Lorre και Bill

Prady, που μας συντροφεύει από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Η σειρά επικεντρώνεται σε πέντε χαρακτήρες, τον Leonard, τον Sheldon, τον Howard, τον Rajesh, τέσσερις εντελώς διαφορετικούς άντρες, με ιδιαίτερο υψηλό δείκτη IQ επιστήμονες που δουλεύουν στο πανεπιστήμιο, και την Penny, μία απλή σερβιτόρα, που έχει ωστόσο το όνειρο να γίνει πετυχημένη ηθοποιός. Από τη σύσταση και μόνο της παρέας καταλαβαίνουμε ότι οι αντιθέσεις είναι μεγάλες, αλλά οι πέντε χαρακτήρες έρχονται να μας επιβεβαιώσουν ότι οι μεγάλες διαφορές μπορούν να παραμεριστούν και να προκύψει μία πετυχημένη συνταγή!

Όλα ξεκινάνε όταν η Penny αποφασίζει να μετακομίσει απέναντι από τους Leonard και Sheldon, με τη γνωριμία τους να γίνεται στο διάδρομο μεταξύ των δύο διαμερισμάτων. Ο Leonard καθότι πιο “φυσιολογικός” από τον Sheldon, εντυπωσιάζεται από την εμφάνιση της καινούριας του γειτόνισσας και προσπαθεί να την κάνει να τους συμπαθήσει έτσι ώστε να έρθουν πιο κοντά. Ανυποψίαστη εντελώς η Penny, αρχίζει να κάνει παρέα με τους καινούριους της γείτονες, ώσπου συνειδητοποιεί ότι είναι βγαλμένοι από έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο! Αυτόν των video games, του star wars, των κόμικ, της τεχνολογίας και φυσικά της επιστήμης. Μέσα από τη γνωριμία τους, γνωρίζουμε και εμείς την ιδιαίτερη παρέα, στην οποία έρχονται να προστεθούν οι Howard και Rajesh, ήδη φίλοι των Leonard και Sheldon. Η μοναδικότητα του καθενός φανερώνεται καθώς η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τα αυτοτελή επεισόδια της σειράς.

Με έξυπνο χιούμορ (στην κυριολεξία καθώς προέρχεται από επιστήμονες!), γρήγορους διαλόγους και πετυχημένες ατάκες, τα “σπασικλάκια” της οθόνης μπαίνουν στην καρδιά μας εδώ και πέντε σαιζόν. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Bαθμολογία:

[Show as slideshow]

Review: The Big bang theory (TV)

Keywords
Τυχαία Θέματα