Πολλαπλές βραβεύσεις στη Nikon

H Nikon κερδίζει βραβεία για τα μοντέλα D5100, D800, Nikon 1, τα οποία διακρίθηκαν στα βραβεία TIPA και red dot.


Η Nikon Europe ανακοινώνει τη βράβευση τριών προϊόντων της στα βραβεία της ένωσης

TIPA (Technical Image Press Association) καθώς και την απονομή του βραβείου “red dot award: product design 2012″ σε άλλα τέσσερα προϊόντα της.


Η TIPA είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή ένωση τεχνικού φωτογραφικού Τύπου. Τα βραβεία της ένωσης επιλέγονται από τα 29 κορυφαία περιοδικά φωτογραφίας σε 13 χώρες της Ευρώπης και απονέμονται σε προϊόντα που οι κριτές θεωρούν ότι είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους, όσον αφορά τη συνολική ποιότητα, τις επιδόσεις και το όφελος για τον καθορισμένο τελικό χρήστη. Τα προϊόντα Nikon που βραβεύτηκαν από την ένωση TIPA είναι:
- Nikon D800 στην κατηγορία “Best D-SLR Expert”
- Nikon D5100 στην κατηγορία “Best Entry Level D-SLR”
- Μονάδα φλας Speedlight SB-910 στην κατηγορία “Best Professional Flash System”.


Παράλληλα, τέσσερα προϊόντα Nikon έλαβαν το βραβείο σχεδιασμού προϊόντος red dot. Το βραβείο “red dot award: product design” έχει καταξιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία σχεδιασμού παγκοσμίως. Φέτος, σχεδιαστές και εταιρείες από 58 χώρες υπέβαλαν υποψηφιότητα για 4.515 προϊόντα. Τα προϊόντα Nikon που διακρίθηκαν με το βραβείο “red dot award: product design 2012″ είναι τα εξής:
- COOLPIX AW100
- COOLPIX P310
- Τηλέμετρο laser PROSTAFF 5
- Nikon 1: Σειρά compact φωτογραφικών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς.


Η επιτυχία της σειράς φωτογραφικών μηχανών Nikon 1 συνεχίστηκε με την απονομή του βραβείου “best of the best” στην κατηγορία Entertainment Technology and Cameras, μία από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες για την οποία ήταν υποψήφια πολλά κορυφαία προϊόντα.


Τα βραβευμένα προϊόντα θα εκτίθενται από τις 2 Ιουλίου 2012 στην έκθεση “Design on stage – winners red dot award: product design 2012″ στο μουσείο σχεδιασμού red dot, στις εγκαταστάσεις του Zeche Zollverein World Cultural Heritage Site στο Έσσεν της Γερμανίας.


Nikon D800: TIPA Best D-SLR Expert
Οι κριτές της ένωσης TIPA σχολίασαν: “Υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά μιας φωτογραφικής μηχανής “πολυμέσων”, η D800 διαθέτει έναν εκπληκτικό αισθητήρα 36 MP 24

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολλαπλές, Nikon,pollaples, Nikon