Βάρος στην ανάπτυξη ακαδημιών

Ανάπτυξη ακαδημιών, προτομή Πούσκας και μεταφορά γραφείων Ερασιτέχνη ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.
Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στο οποίο συζητήθηκαν πλείστα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

Ανάμεσα σε αυτά εγκρίθηκε η ανάπτυξη των ακαδημιών σε βόλλεϋ γυναικών και υγρό στίβο, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο να αναλαμβάνει προσωπικά της ενέργειες, ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν μελέτες
και για τα υπόλοιπα τμήματα, αρχής γενομένης από το μπάσκετ γυναικών.

Ακολούθησε ενημέρωση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και ποιες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα, ενώ εγκρίθηκε και η μεταφορά των γραφείων του Ερασιτέχνη τα οποία από την Πέμπτη θα στεγάζονται στην οδό Κόνιαρη και Λεωφόρο Αλεξάνδρας στον 3ο όροφο.

Ακόμη,υπογράφτηκε συμφωνητικό για την προτομή του Φέρεντς Πούσκας έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου και μάλιστα τον Οκτώβριο του 2012 θα υπάρξουν τα αποκαλυπτήρια. Όπως ειπώθηκε στη συζήτηση, το «παρών» θα δώσει ο πρωθυπουργός της χώρας ενώ αναμένεται να γίνουν και κάποια φιλικά με ουγγρικές ομάδες. Tα έξοδα τα έχει αναλάβει όλα η Ουγγαρία, που από την πλευρά της θεωρεί ιδιαίτερα τιμητικές τις ενέργειες του Παναθηναϊκού για τον αείμνηστο Πούσκας.

Τέλος ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός αναμένεται στην διάρκεια του καλοκαιριού να πραγματοποιήσει κάποιες συναυλίες, με σκοπό την εξεύρεση πόρων για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα