Anakoinwsh Makropoulou me dekth ton Malakate

Δηκτική απάντηση του Αχιλλέα Μακρόπουλου στην ανακοίνωση Μαλακατέ, με την οποία του αφαιρεί το δικαίωμα να κρίνει, μιας και αποχώρησε χωρίς εξηγήσεις, ενώ δηλώνει πως ο Ερασιτέχνης έχει πάψει πια να έχει παιδιά κι αποπαίδια.
Η ανακοίνωση του Τάκη Μαλακατέ το περασμένο Σάββατο, με την οποία άφηνε αιχμές κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλου, την στιγμή που ο ίδιος είχε αποφασίσει την παραίτησή του χωρίς καμία αναφορά στους λόγους αυτής, δε θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως όποιος πηδάει από το καράβι δεν μπορεί να κρίνει τους άλλους. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος επισημαίνει επίσης πως δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τόσο την ανιδιοτελή του αγάπη για το Σύλλογο, όσο και τις προσπάθειες που έχουν γίνει τόσο από τον ίδιο, όσο και από άλλα μέλη του Δ.Σ.

Μάλιστα στο κείμενο της ανακοίνωσης, τονίζεται για ακόμα μία φορά, πως όπως είχε αποφασιστεί στην Γενική Συνέλευση, ότι θα πρέπει να δοθεί βάρος στον ερασιτεχνισμό, εκτός και αν βρεθούν χρηματοδότες για τα τμήματα.

Αναλυτικά η απάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη στον Τάκη Μαλακατέ (χωρίς καν να αναφέρει το όνομά του) έχει ως εξής:

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος απαντάει σε όσους του ασκούν κριτική στην απόφασή του να προχωρήσει με ένα συντηρητικό, αλλά αξιόπιστο πλάνο τη νέα σαιζόν όπως αποφασίσθηκε κατά τη Γενική Συνέλευση της 21ης Μαρτίου 2012 προκειμένου να επιβιώσει ο Σύλλογος.

Ως άνθρωπος δεν υπήρξα ποτέ ρίψασπις και ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει τόσο την ανιδιοτελή μου αγάπη για το Σύλλογο, όσο και τις προσπάθειες που έχουν γίνει από εμένα και τους συνεργάτες-μέλη της διοίκησης προκειμένου η «μάνα του λόχου» να ορθοποδήσει.

Όποιος «πηδάει από το καράβι» και χωρίς εξηγήσεις, δεν θεωρώ ότι είναι σε θέση να κρίνει όσους μένουν πίσω και προσπαθούν να το σώσουν από τις «τρικυμίες» του παρελθόντος.

Θα ήθελα όμως να υπενθυμίσω ότι στον Παναθηναϊκό του σήμερα δεν υπάρχουν «παιδιά και αποπαίδια», τμήματα αγαπητά και λιγότερα αγαπητά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για «επιλογές», διακρίσεις και πολυτέλειες. Όποιος όμως επιθυμεί να «επιλέξει» και να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Όποιος επιθυμεί να «ματώσει» μαζί μας είναι καλοδεχούμενος. Όποιος δεν το επιθυμεί, ας μας κρίνει στο τέλος…

Γιατί στον Παναθηναϊκό του αύριο -όπως τον οραματίζομαι εγώ αλλά και σύσσωμη η παναθηναϊκή κοινή γνώμη- οι μελλοντικοί Πρωταθλητές σε όλα τα σπορ θα είναι παιδιά μέσα από τα «σπλάχνα» του. Να έχουμε υγεία, να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες για την πατρίδα μας, για όλους τους Έλληνες και η επιστροφή του Συλλόγου στην κορυφή θα γίνει όπως του αρμόζει»!
Keywords
Τυχαία Θέματα