Τρελά πανηγύρια για τον τίτλο! (Photos)

H κόρνα της λήξης του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Ελληνικό σήμανε τρελά πανηγύρια από παίχτριες, ομάδα και οπαδούς εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και στις κερκίδες...
Έξαλλα πανηγύρια ξέσπασαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με το Ελληνικό, αφού η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2013, οκτώ χρόνια μετά τον τελευταίο τίτλο.

Όλες οι
παίχτριες και το προπονητικό τιμ έγιναν ένα κουβάρι, χοροπηδώντας στο κέντρο του γηπέδου, ενώ πολλοί φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν μαζί με την ομάδα. Η Τούλα Καλέντζου, η τεράστια αυτή εμβληματική φιγούρα του Τριφυλλιού, έδειξε να το χαίρεται με την καρδιά της, πήρε τη σαμπάνια και έλουσε με αυτή όποια συμπαίχτρια έβλεπε μπροστά της, ενώ δεν τη γλίτωσε και το προπονητικό τιμ.

Η αρχηγός κρατούσε το μικρόφωνο και η Νταϊάνα Ντέλβα ξεκίνησε τα συνθήματα, με τον κόσμο να τρελαίνεται. Ομάδα και οπαδοί έγιναν ένα και η στέψη του πρωταθλητή Ελλάδος έγινε μέσα σε τρελά πανηγύρια και τραγούδια, με τον ύμνο της ομάδας να δεσπόζει.
Keywords
Τυχαία Θέματα