Εξουσιοδοτήθηκε ο Αλαφούζος για τη Γ.Σ. της ΠΑΕ

Μετά τα Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα εκδίδονται ανακοινώσεις για να αποφεύγονται τα ανακριβή/αναληθή δημοσιεύματα - Ο Γιάννης Αλαφούζος θα εκπροσωπίσει το Σωματείο στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ...
Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε δελτίο Τύπου μέσω του οποίου ενημερώνει πως ο Γιάνης Αλαφούζος εξουσιοδοτήθηκε να εκπροσωπήσει το Σωματείο στην προσεχή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Ακόμα, αποφασίστηκε να εκδίδεται ανακοίνωση μετά τις συνεδριάσεις του Δ.Σ., ώστε να αποφεύγονται στο μέλλον ανακριβή και αναληθή
δημοσιεύματα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

1. Το Δ.Σ. συνεδρίασε και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Αλαφούζο να παραστεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την 22 Απριλίου 2013 και να εκπροσωπήσει την Παναθηναϊκή Συμμαχία στην ψήφιση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, όπως αναλύθηκαν στο Δ.Σ.

2. Αποφασίστηκε να εκδίδεται μετά το πέρας των συνεδριάσεων Δ.Σ. ανακοίνωση στην οποία θα αποτυπώνονται οι σχετικές αποφάσεις που ελήφθησαν, προκειμένου να αποφεύγονται στο μέλλον ανακριβή και αναληθή δημοσιεύματα»
Keywords
Τυχαία Θέματα