Να περισώσουμε ό,τι μπορούμε

Συγκοτήθηκε η νέα διοικούσα επιτροπή που θα τρέξει τα θέματα της ΠΑΕ, με τον Δημήτρη Γόντικα να επιστρέφει στον προεδρικό θώκο όπως αναμενόταν. Ο Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησε από το Διοικητικό Συμβούλιο για προσωπικούς λόγους χωρίς να κάνει δηλώσεις λίγο μετά τις 13:10, ενώ η συνεδρίαση έληξε στις 17:00.
Μετά από μία πολύωρη συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Στράτος Σωπήλης, Αριστείδης Καμάρας, Χρήστος Παναγόπουλος, Μαίρη Λομβάρδου,Αχιλλέας Μακρόπουλος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Μίμης Δομάζος, Κώστας Ελευθεράκης,
Δημήτρης Γούναρης, Λεωνίδας Πολέμης και Δημήτρης Βερβεσός, ορίστηκε η νέα διοικούσα επιτροπή. Αυτή είναι τετραμελής και την αποτελούν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης και Λεωνίδας Πολέμης, ενώ ο τελευταίος θα αναλάβει το κομμάτι των διεθνών ζητημάτων που αφορούν την ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Γόντικας μετά το τέλος του Δ.Σ. μίλησε για τη συνεδρίαση και άφησε ερωτηματικά για το πόσο θα βοηθήσει ο κόσμος:

«Υπάρχουν πολλές δυσκολίες στο εγχείρημα. Έγιναν οι απαραίτητες στελεχώσεις των οργάνων σήμερα. Είναι σαφείς οι δυσκολίες, οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον σύλλογο. Θα έχουμε αρκετές συνεδριάσεις γιατί είναι αρκετά τα ζητήματα που έχουμε να λύσουμε. Τα προβλήματα μας δεν έχουν λυθεί, το θέμα όμως είναι ότι αν δεν αναλάβει κανείς ρίσκο δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Θα κοιτάξουμε να κάνουνε ότι μπορούμε και να προφυλαχθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα η εικόνα αυτή, του να περισώσουμε δηλαδή ό, τι μπορούμε. Ένα βασικό ζήτημα είναι κατά πόσο ο ευρύτερος κόσμος του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσει το εγχείρημα αυτό. Υπάρχει λίγος χρόνος για να τα λύσουμε όλα. Η πρώτη ανάγνωση προτίθεται να συμπεριλάβει και κάποιες άλλες ποινές στο κομμάτι του Fair Play. Θα κάνουμε συνάντηση με την ΕΠΟ».

Πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ο Δημήτρης Γόντικας, Α' αντιπρόεδρος ο Λεωνίδας Πολέμης, Β' αντιπρόεδρος ο Στράτος Σωπήλης και Γ' αντιπρόεδρος ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
Keywords
Τυχαία Θέματα