Το «ευχαριστώ» των πρωταγωνιστών...

Πρόεδρος, αρχηγός και προπονήτρια ευχαρίστησαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την στήριξή του και τη συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος...
Όλη τη χρονιά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονταν δίπλα στο τμήμα μπάσκετ γυναικών του Τριφυλλιού, στήριζαν τις προσπάθειες της ομάδας και έσπρωχναν σε συνεχείς νίκες τις «πράσινες».

Τρεις εκ των πρωταγωνιστών της φετινής ομάδας, ο πρόεδρος Αχιλλέας
Μακρόπουλος, η προπονήτρια Γιασεμή Σαμαντούρα και η αρχηγός Τούλα Καλέντζου, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς του Συλλόγου για την παρουσία και την ανεπανάληπτη στήριξή τους.

(Ναι, μιλάμε για τους ίδιους οπαδούς που «κράζουν», χαρακτηρίζουν... «αλήτες και πρεζάκια» και προπαγανδίζουν εναντίον τους οι (δήθεν) Παναθηναϊκοί του αθλητικού Τύπου)

Ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος υπογράμμισε:

«Με τέτοιες παίκτριες είναι δυνατόν να μην πάρουμε πρωτάθλημα; Είναι ενθουσιασμένος, ευχαριστημένος γιατί σηκώσαμε και πάλι ψηλά τον Παναθηναϊκό Αθλητικό μας Όμιλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις παίκτριες, στον κόσμο, σε όλους».

Η αρχηγός Τούλα Καλέντζου δήλωσε:

«Είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν έχω λόγια να πω. Πέρα από την χαρά που νιώθουμε, πραγματικά ευχαριστιόμαστε αυτές τις στιγμές. Θέλω να αφιερώσω στον πρόεδρο αυτή την επιτυχία και φυσικά στον κόσμο μας, που είναι υπέροχος και ήταν πάντα στο πλευρό μας».

Η προπονήτρια Γιασεμή Σαμαντούρα τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που είναι πάντα στο πλευρό μου, τον υπέροχο κόσμο μας, τον πρόεδρο τον κύριο Μακρόπουλο για όσα έχει κάνει. Ένα μεγάλο μπράβο στις παίκτριες μου, για την δουλειά που έκαναν όλη την χρονιά. Δείξαμε μεγάλη ψυχή, ήταν εξαιρετικές».
Keywords
Τυχαία Θέματα