Την Τρίτη κρίνεται η παραμονή του Ζοτς

Αύριο η συνάντηση Ομπράντοβιτς - οικογένειας Γιαννακοπούλου που πιθανόν να κρίνει το μέλλον του προπονητή στον Εξάστερο...

Την Τρίτη (5/6) θα συναντηθεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ώστε να συζητήσουν όλες τις παραμέτρους για την παραμονή του στην ομάδα.

Και από τις δύο πλευρές υπάρχει θέληση για συνεργασία, αλλά υπάρχουν και αγκάθια που πρέπει να ξεπεραστούν. Και οφείλουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ
να τα ξεπεράσουν, γιατί δε νοείται Παναθηναϊκός χωρίς Ομπράντοβιτς, από τη στιγμή που επιθυμία του Ζοτς είναι να παραμείνει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια Γιαννακοπούλου προτείνει στον τεχνικό του Εξάστερου να διαχειριστεί συνολικό μπάτζετ 12 εκατομμυρίων. Από την άλλη, πεποίθηση του Ομπράντοβιτς είναι πως για να εμφανιστεί ανταγωνιστική η ομάδα την ερχόμενη σεζόν χρειάζεται μπάτζετ 15 εκατομμυρίων.

Αύριο (5/6) είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει το κατά πόσο οι δύο πλευρές θα βρουν τη χρυσή τομή, ώστε στο τιμόνι της ομάδας να παραμείνει ο προπονητής που θα την οδηγήσει σε νέους θριάμβους.
Keywords
Τυχαία Θέματα