Τα «κόκκινα» ενθύμια, ο κομισάριος, οι καρέκλες και ο Ταραλίδης-

«Παρακαλούμε τους φίλους του Ολυμπιακού να αφήσουν τις καρέκλες»! Με διαφορά η πιο γραφική ανακοίνωση στην ιστορία του μπάσκετ.

Ο ΟΣΦΠ κέρδισε το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια και οπαδοί των Πειραιωτών έπαιρναν ως ενθύμιο τις καρέκλες που κάθονταν στο ΣΕΦ, υπό τον φόβο ότι θα κάνουν άλλα 15 χρόνια.

Το εντυπωσιακό είναι πως μιλάμε για άτομα που βρίσκονταν στις θέσεις των επισήμων!
Οι καρέκλες που… έβγαλαν πόδια και την «έκαναν» από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν οι κόκκινες, με το σήμα του ΟΣΦΠ, που βρίσκονται κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

Τα αναμνηστικά δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Πάνω στα πανηγύρια φίλοι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να πάρουν σπίτι τους, λογικά ως ενθύμια της μεγάλης επιτυχίας, το κινητό του κομισάριου του παιχνιδιού, καθώς και μία τσάντα δημοσιογράφου. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Πριν χρόνια σε φιέστα του Ολυμπιακού, πάνω στις χαρές και τα πανηγύρια οπαδοί εκλάπη το κινητό και 700 ευρώ από τον ποδοσφαιριστή Ταραλίδη, ο οποίος είχε δηλώσει πως με δυσκολία κατάφερε να κρατήσει τη βέρα του...

Τα πανηγύρια στο ΣΕΦ συνεχίστηκαν έξω από την αίθουσα συνεντεύξεων. Εκεί, την ώρα που μιλούσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς οι εκστασιασμένοι από τη νίκη «ερυθρόλευκοι» τραγουδούσαν όχι μόνο για την επιτυχία της ομάδας τους αλλά κυρίως για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Στα… γαλλικά. Όσοι δεν πρόλαβαν να πάρουν για ενθύμιο καρέκλα των επισήμων, πήραν όποια καρέκλα βρήκαν τριγύρω τους. Επειδή όμως αυτές δεν ήταν κόκκινες και δεν είχαν το σήμα του Ολυμπιακού πάνω, τις πέταξαν εκνευρισμένοι πάνω στη τζαμαρία της αίθουσας με αποτέλεσμα να τη σπάσουν.

Ο Ομπράντοβιτς και ο Διαμαντίδης αποχώρησαν, χειροκροτώντας το ήθος που διδάσκει ο Ολυμπιακός. Το ίδιο ήθος που δίδαξαν οπαδοί που επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις κατά του πούλμαν στον πρώτο τελικό που αναβλήθηκε. Το ίδιο ήθος που δίδαξαν όταν πέταγαν βόμβες στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όταν διέκοπταν παιχνίδια που θα έχαναν ή όταν τελικοί τελείωναν στις 4 τα χαράματα, επειδή… έτσι τους αρέσει!
Keywords
Τυχαία Θέματα