Επίθεση Μιχοπούλου σε Αλαφούζο

Η δικηγόρος του Πρίγκιπα, Κασσιανή Μιχοπούλου,επιτίθεται εμμέσως πλην σαφώς στον Γιάννη Αλαφούζο και δηλώνει πως ο πρίγκιπας Φεϊζάλ προτίθεται να βάλει στην Α.Μ.Κ. 15 εκ. Ευρώ με την προϋπόθεση να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της Π.Α.Ε.

Αναλυτικά η επιστολή προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

«Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, ο εντολέας μου H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud, έχει από τριμήνου ενδιαφερθεί για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας σας, αφού ενημερώθηκε ότι
είναι προς διάθεση.

Προς την κατεύθυνση αυτή ξεκινήσαμε συνομιλίες μe την πλευρά του μεγαλομετόχου Ιωάννη B. Βαρδινογιάννη και με τους πληρεξουσίους δικηγόρους του δηλώνοντας εγγράφως την διάθεση μας και προσκομίζοντας τραπεζικές δεσμεύσεις. Ενώ είχαμε καταλήξει στο τελικό σχέδιο μεταβίβασης και είχε επιβεβαιωθεί η άφιξη του H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud, για την Γ.Σ της 08/05/2012 στην οποία δηλώσαμε την επιθυμία μας να συμμετέχουμε, εντελώς ξαφνικά η άλλη πλευρά μας διεμήνυσε ότι δεν θα υπογραφεί το συμφωνηθέν προσύμφωνο και μας παρέπεμψε στην Ε.Ε.Α για να λάβουμε την σχετική έγκριση και με την υπόσχεση της εντός 48 ωρών μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου έναντι κατάθεσης 15.000.000. Παρόλα αυτά ο H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud δεν άλλαξε το πρόγραμμα του, ήρθε στην Αθήνα έδωσε συνέντευξη τύπου για να τον γνωρίσει από κοντά ο κόσμος και ο Τύπος, διόρισε με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο εμένα ως δικηγόρο του με εκτενέστατες αρμοδιότητες (συμπεριλαμβανομένης και αυτής της διαπραγμάτευσης και απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας σας) και απευθυνθήκαμε, ως είχαμε υποχρέωση, στην αρμόδια ΕΕΑ για τη λήψη άδειας αγοράς πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

Στο σχετικό φάκελο που βρίσκεται στην αρμόδια Επιτροπή και γνώση μπορείτε να λάβετε όλοι, αφού ευθέως σας αφορά, περιλαμβάνονται όλα τα επίσημα έγγραφα που πιστοποιούν και την ταυτότητα και την οικονομική δυνατότητα και το επιχειρηματικό πλάνο που έχει συνταχθεί για την ΠΑΕ, ώστε να μην καταλείπετε ουδεμία αμφιβολία για το ποιος είναι, τι μπορεί και τι προθέσεις έχει.

Με τη λήψη της σχετικής άδειας απευθυνθήκαμε αρμοδίως στην ΠΑΕ και συγκεκριμένα στον Πρόεδρό της και στον Οικονομικό σας Διευθυντή, για να πληροφορηθούμε ποιες ενέργειες προτίθεστε να κάνετε για το ουσιαστικό και τυπικό άνοιγμα της ΑΜΚ που έχει αποφασιστεί με την από 08/03/2012 απόφαση Γ.Σ. μετόχων, η οποία απόφαση δημιουργεί και προσδοκίες σε ενδιαφερόμενους (πρόκειται για απόφαση Γ.Σ. ανωνύμου εταιρείας) και υποχρέωση τήρησής της από εσάς.

Μάλιστα η πλευρά μας πρότεινε και έναν τρόπο συντόμευσης των διαδικασιών, αυτόν της επιβολής πλαφόν 50.000 ευρώ ως κατώτατο όριο συμμετοχής, ώστε να μην είναι απαραίτητη η έκδοση ενημερωτικού δελτίου και έγκρισής του, διαδικασία δαπανηρή και χρονοβόρα. Φυσικά είναι δικαίωμά σας να μην επιλέγετε αυ
Keywords
Τυχαία Θέματα