Θέλει Βύντρα και «κομμένους» ο πρίγκιπας

Για την οικονομική τρύπα που θα μεγαλώσει περισσότερο αν εκδιωχθούν ποδοσφαιριστές ενδιαφέρεται ο πρίγκιπας και οι «νοσταλγοί»...
Ο δημοσιογραφικός όμιλος Μπόμπολα, που αποτελούσε τη «φωνή» του Βλάση Τσάκα στα πρώτα πριγκιπικα παραμύθια πετάει τη βόμβα: Διαφωνεί με τις εκκαθαρίσεις ποδοσφαιριστών ο πρίγκιψ!

Και το θέατρο σκιών συνεχίζεται…

Ο πρίγκιπας Φεϊζάλ, σύμφωνα με διαδικτυακό χώρο που ανήκει
στον συνέταιρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο MEGA και μεγαλοκατασκευαστή που έχει αναλάβει τα έργα στο Βοτανικό, δεν θέλει να εκδιωχθεί ο Λουκάς Βύντρα και οι υπόλοιποι προς αποχώρηση παίκτες. Τα ίδια αργότερα είπε ο Βλάσης Τσάκας και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Sport.

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους ο ποδοσφαιριστής που προβλημάτισε με την απόδοσή του στη Βέροια (και όχι μόνο), ο πρώην μεγαλομέτοχος και ο Σαουδάραβας επενδυτής... δεν το γνωρίζουμε.

Ξαφνικά, το περιβάλλον του πρίγκιπα, που πλέον ζητάει να υπογραφούν και MoU, ενδιαφέρεται για τους προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές, γιατί «είναι μεγάλο το οικονομικό κόστος να διώχνεις παίκτες μεσούσης της περιόδου».

Την ίδια ακριβώς γραμμή ακολουθεί και το παρεάκι της διχόνοιας που ξαφνικά ενδιαφέρεται για τα οικονομικά του συλλόγου.

Μέχρι ενός βαθμού δεν έχουν άδικο, γιατί αν πράγματι δεν φύγει ένας ή δύο παίκτες, αλλά πέντε δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να εξοφληθούν οι μισθοί τους και τα χρωστούμενα. Η λογική, ωστόσο, έχει εξαφανιστεί προ πολλού στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ο δεξιός μπακ της ομάδας -ένας μέτριος παίκτης που έχει εξαγριώσει τους φιλάθλους με τις εμφανίσεις του- είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος από όσους αγωνίζονται και φυσικά, από τη στιγμή που ο καλύτερος Έλληνας μέσος εκδιώχθηκε πανεύκολα μέσα στην αγωνιστική περίοδο.

Οι ίδιοι, λοιπόν, που ποτέ δεν νοιάστηκαν για τα 800.000 ευρώ που κοστίζει ο... αρχηγός του Παναθηναϊκού, ξαφνικά ενδιαφέρονται για το ότι θα μπει (κι άλλο) μέσα ο Σύλλογος αν διακοπεί το συμβόλαιό του.

Οι ίδιοι που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για το αν ζημιώθηκε οικονομικά ο Παναθηναϊκός με την απόλυση του Κώστα Κατσουράνη, ξαφνικά προειδοποιούν για τους κινδύνους που εγκυμονούν αν φύγουν τώρα παίκτες.

Οι ίδιοι που χειροκροτούν εκστασιασμένοι κάθε φορά που ακούν για τα 170 εκατομμύρια ευρώ που σκοπεύει να φέρει ο πρίγκιπας κόπτονται για μερικές ψωροδεκάρες (μπροστά στο χρυσάφι που υπόσχεται ο Φεϊζάλ) που θα χάσει ο Παναθηναϊκός.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα, το Τριφύλλι που σκοπεύει να... χτίσει ο πρίγκιπας, αν τελικά μπει στον Παναθηναϊκό, θα στηρίζεται πάνω στον Λουκά Βύντρα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014; Ή μήπως αν θελήσει να τον διώξει ο ίδιος δεν θα χρεωθεί τότε η ΠΑΕ;
Keywords
Τυχαία Θέματα