Αποστολή με 11 νέους!

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Προοδευτική τους φερόμενους ως «κομμένους» από το ρόστερ, πλην Πετρόπουλου, ενώ στη 18άδα θα βρίσκονται έντεκα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού!...

Ολοκληρώθηκε σήμερα, 18/12, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Προοδευτική.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποφάσισε να πάρει στην αποστολή έντεκα παιδιά από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα σε αυτή είναι οι Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Φουρλάνος, Χουχούμης, Δώνης, Μαρινάκης, Σο, Μπαρμπαρούσης, Πίντο, Πετρόπουλος, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας, Μουζακίτης και Γιαννιτσάνης.

Αντίθετα, εκτός αυτής βρίσκονται οι υπό αποχώρηση Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι, Σπυρόπουλος, καθώς και οι Βελάσκες, Κοτσόλης, Καρνέζης, Βιτόλο, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Κουίνσι και Κουσίδης.

Ο αργεντινός προπονητής, πέραν των «κομμένων», θέλει να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς του ποδοσφαιριστές, αφού το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (4-0) επιτρέπει τη χρησιμοποίηση αρκετών νέων ποδοσφαιριστών.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής έκαναν ασκήσεις αντοχής, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής "5-2", ταχύτητες και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα με περιορισμούς.

Ο Χουχούμης έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω χτυπήματος στην αριστερή κνήμη και ο Σπυρόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Αξιοσημείωτο είναι πως με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι Μουζακίτης και Γιαννιτσάνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα