Καπόνο «έρχεται», Κίτσεν χαιρετά

Ο Τζέισον Καπόνο ανεβάζει ρυθμούς για να ενταχθεί άμεσα στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, εν αντιθέσει με τον Κίτσεν για τον οποίο υπάρχει δυσαρέσκεια και φέρεται να αποχαιρετά το Τριφύλλι...

Οι πραγματικά σπουδαίοι αγώνες για τον Παναθηναϊκό ξεκινούν στις 28 Δεκεμβρίου, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το top-16 της Ευρωλίγκας, εναντίον της Ζαλγκίρις Κάουνας και στη διοίκηση θέλουν η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση.

Οι «πράσινοι» χρειάζονταν ενίσχυση με έναν καλό σουτέρ και γι' αυτό αποκτήθηκε ο Τζέισον Καπόνο.
Ο αμερικανός σμολ φόργουορντ του Τριφυλλιού προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς για να επανέλθει σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, αλλά και για να μπορέσει άμεσα να ενταχθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο αυριανό, αναβληθέν, παιχνίδι του πρωταθλήματος εναντίον του Πανιωνίου, ο Καπόνο αναμένεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα του Τριφυλλιού και να πάρει λεπτά συμμετοχής σταδιακά, ώστε να αρχίσει να «βρίσκεται» με τους συμπαίχτες του και να βοηθήσει ουσιαστικά στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας που ακολουθούν.

Από την άλλη μεριά, αντίθετη πορεία ακολουθεί ο Ντέργουιν Κίτσεν, βάσει δημοσιεύματος της εφημερίδας «η Πράσινη». Ο αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν έχει βοηθήσει την ομάδα όσο θα περίμενε το προπονητικό τιμ και μάλιστα στα τελευταία δύο παιχνίδια με Χίμκι και Καβάλα ήταν αρνητικός. Ο ίδιος θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν προβλέπεται μετά και την έλευση του Μάρκους Μπανκς στη θέση που αγωνίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται αν υπάρξει μια καλή πρόταση, ο Παναθηναϊκός να τη συζητήσει πολύ σοβαρά και να εξετάσει το ενδεχόμενο παραχώρησής του, εξετάζοντας ταυτόχρονα περιπτώσεις ενίσχυσης στη θέση 4 ή 5, όπου είναι προφανές ότι υπάρχει κενό.
Keywords
Τυχαία Θέματα