Τάφος του Ινδού στο Βερολίνο

Η υποστήριξη των οπαδών του Παναθηναϊκού στο χθεσινό παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου ήταν μοναδική, με πολλές στιγμές να ακούγονται μόνο αυτοί και τα «πράσινα» συνθήματα...

Δεν ήταν λίγες οι στιγμές στον χθεσινοβραδινό αγώνα του Παναθηναϊκού εναντίον της Άλμπα στο Βερολίνο που από τις οθόνες της τηλεοράσεως ακούγονταν ξεκάθαρα μόνο οι οπαδοί του Τριφυλλιού και τα συνθήματά τους. Ιδίως
αυτοί που παρακολούθησαν το παιχνίδι από live streaming στο ίντερνετ με αγγλική περιγραφή είχαν πολύ καλό ήχο από την εξέδρα και τα τραγούδια των φιλάθλων της ομάδας.

Περισσότεροι από 250 έλληνες ομογενείς, οπαδοί του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο Βερολίνο και μετέτρεψαν το Ο2 Arena σε Τάφο του Ινδού.

Οργανωμένες παρουσίες, πράσινο παντού, με σημαίες, φωνές και συνθήματα καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι Έλληνες της Γερμανίας υποστήριξαν ένθερμα την ομάδα και την ενίσχυσαν αδιάλειπτα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στη λήξη του ματς, όλοι σχεδόν οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των φιλάθλων τους, ανταπέδωσαν μ΄ένα ζεστό χειροκρότημα τη στήριξή τους και αποχώρησαν μέσα σε αποθέωση για τα αποδυτήρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα