Στροφή σε Μπεργκ και Γκέκα

H αρνητική έκβαση της υπόθεσης του Τζιμπρίλ Σισέ, φέρνει στο προσκήνιο νέα ονόματα για τη γραμμή κρούσης, με επικρατέστερους τους Μάρκους Μπεργκ και Φάνη Γκέκα...

Η υπόθεση της επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό δεν είχε αίσιο τέλος, με τον γάλλο σούπερ σταρ να πηγαίνει δανεικός στο Κατάρ. Οι «πράσινοι» θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και να κλείσουν παίχτη μέχρι το τέλος του μήνα, διότι έχουν μείνει με δύο επιθετικούς
μόνον, τους Χοσέ Τοτσέ και Μπρούνο Φορναρόλι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Γερμανία και είδε τον σουηδό επιθετικό του Αμβούργου, Μάρκους Μπέργκ. Ο 26χρονος επιθετικός είναι τρίτη λύση στην επίθεση της γερμανικής ομάδας, ως εκ τούτου θα μπορούσε να παραχωρηθεί δανεικός από την ομάδα του. Ο Μπεργκ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, με το συμβόλαιό του να αγγίζει τις 700.000 ευρώ.

Πάντως, ο άνθρωπος του Παναθηναϊκό που είδε το φιλικό του Αμβούργου με την Χέρτα δεν παρακολούθησε μόνο τον Σουηδό, αλλά και τον 22χρονο φορ της ομάδας του Βερολίνου, Πιέρ Μισέλ Λασόγκα αλλά και άλλους παίχτες της, έχοντας στην άκρη του μυαλού του το ενδεχόμενο ανταλλαγής με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Χέρτα.

Από την άλλη, σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", η περίπτωση του Φάνη Γκέκα είναι πάντα στο προσκήνιο για τους «πράσινους», οι οποίοι γνωρίζουν τις δυνατότητές του και τον θεωρούν μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση για την επιθετική τους γραμμή.
Keywords
Τυχαία Θέματα