Τα non paper, η ΓΗΠΕΛ, ο Τσάκας και τα… χαρτάκια

Ο «πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» του Παναθηναϊκού...
Του Green Finger

Εκτός από τα περίφημα non paper του Ολυμπιακού, υπάρχουν και τα non paper που φεύγουν από συγκεκριμένο γραφείο προς… συγκεκριμένες εφημερίδες!

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι σε
κάποια από αυτά τα έντυπα αρθρογραφεί ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος εργάζεται και στο γραφείο που στέλνει τα… non paper.

Απ’ ό,τι ακούγεται ο πολυθεσίτης είναι λάτρης της ΓΗΠΕΛ και οι κακιές γλώσσες λένε ότι εάν ανοίξει και αυτός ο φάκελος, κάπου θα τον βρούμε εντός, εκτός και επί ταυτά.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτό φυσικά για τον «άνθρωπό μας», ο οποίος καλά κάνει αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και έχει πέντε – έξι δουλειές. Το πρόβλημα είναι για την εφημερίδα του, την οποία έριξε σε διαδοχικές γκάφες στο θέμα του πρίγκιπα, μετατρέποντάς την το συνώνυμο της αναξιοπιστίας, παίρνοντας στον λαιμό του και συναδέλφους του, που ξημεροβραδιάζονται για να βρουν τις ειδήσεις!

Το τελευταίο επίτευγμά του είναι ότι μετέτρεψε τις 30 ερωτήσεις του Ευαγγελάτου στον Βγενόπουλο στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ σε… 4-5 ερωτήσεις, για να βγάλει για μια ακόμη φορά τη χολή του.
Φυσικά για την ουσία των αποκαλύψεων, έκανε γαργάρα…

Η πλάκα είναι ότι ο συγκεκριμένος στις συνεντεύξεις Τύπου πηγαίνει με… χαρτάκι και ακόμη μνημονεύεται ως παράδειγμα προς αποφυγή η ερώτηση που είχε κάνει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη στην περιβόητη αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου!
Keywords
Τυχαία Θέματα