Ένας κόμπος στον λαιμό...

Έξι χρόνια πέρασαν από τον άδικο χαμό του Μιχάλη Φιλόπουλου. Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε, ανακοινώνει μέσα από site της Θύρας 13 η οικογένειά του. Την Κυριακή το μνημόσυνο...
Οι λέξεις εξαφανίζονται όταν έρχεται η στιγμή να γράψεις δύο σειρές για τον άδικο χαμό ενός 22χρονου παιδιού που πλήρωσε το τίμημα του οπαδικού μίσους.

Σαν σήμερα στις 29 Μαρτίου 2007 δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Φιλόπουλος στα επεισόδια της Λεωφόρου Λαυρίου. Μέχρι και πριν λίγους μήνες η ψυχή του ταλαιπωρούνταν καθημερινά, αφού οι ένοχοι κυκλοφορούσαν
ελεύθεροι.

Τελικά, τον Ιούλιο του 2012 ο πατέρας του Φιλόπουλου δηλώνει «Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου», όταν το δικαστήριο αποφασίζει την ενοχή των τεσσάρων κατηγορούμενων, κατά την δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνό του. Η οικογένειά του, μέσω του site της Θύρας 13 ανακοίνωσε:

6 Χρόνια χωρίς τον Μιχάλη…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, 6 χρόνια από το χαμό του Μιχάλη, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Φιλόπουλου.

Την Κυριακή 31/3 και ώρα 11:00 π.μ. στο Γ’ Κοιμητήριο Αθηνών ( Τμήμα 31 ).

Όποιος θέλει μπορεί να παρευρεθεί.

Με εκτίμηση η οικογένεια του Μιχάλη.

Υ.Γ. Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα