Ο Τεν Κάτε παίρνει τον Σιμάο μαζί του

Ο Σιμάο φεύγει απ΄το Τριφύλλι κι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Σάντονγκ Λούνεγκ της Κίνας, στην οποία προπονητής είναι ο Χενκ Τεν Κάτε.
Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ υπέγραψε χθες το διακανονισμό των οφειλομένων του κι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, από την στιγμή που την Πέμπτη το μεσημέρι έλυσε το συμβόλαιο του με το Τριφύλλι και όπως όλα δείχνουν θα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και την ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε την Σάντονγκ Λούνεγκ.

Ο ολλανδός τεχνικός, ο οποίος δούλεψε πολύ με τον
μοζαμβικανό μέσο κι εξακολουθεί να τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, έχει μιλήσει ήδη μαζί του και τον περιμένει να κάνει το ταξίδι ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου της Κίνας και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Σιμάο τις προηγούμενες μέρες έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση της απαραίτητης βίζας για να ταξιδέψει άμεσα στη χώρα της Άπω Ανατολής και να συζητήσει με τους ανθρώπους της Σάντονγκ Λούνεγκ, έτσι ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η παρουσία του Τεν Κάτε ήταν καταλυτική στο να δεχθεί ο Σιμάο αυτήν την πρόκληση.

Πάντως, ο Σιμάο δεν έχει κανένα παράπονο από το Τριφύλλι και φέρεται να δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν και θα είναι κομμάτι της ζωής μου. Εδώ ανέβηκα πολλά επίπεδα, έγινα γνωστός και μου άνοιξαν πολλές πόρτες στην καριέρα μου. Νιώθω περίεργα, αλλά επειδή δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, ίσως τα ξαναπούμε...».
Keywords
Τυχαία Θέματα