Έμειναν στο «μηδέν» οι νέοι

Στο πρώτο τους παιχνίδι χωρίς τον Ρότσα στον πάγκο, οι νέοι του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν να νικήσουν τον ΠΑΟΚ στην Παιανία και έμειναν στο 0-0.
Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έληξε δίχως τέρματα, με τους «πράσινους» να είναι ανώτεροι, αλλά να μην καταφέρνουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Το παιχνίδι είχε αρκετές
ιδιαιτερότητες, καθώς για πρώτη φορά μετά πολύ καιρό διεξήχθη στην Παιανία (η οποία θα είναι πλέον η έδρα των νέων), ενώ ως γνωστόν απουσίαζε από τον πάγκο ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που ανέλαβε την πρώτη ομάδα.

Χρέη προπονητή ανέλαβαν το δίδυμο Βαγγέλης Σάμιος και Σπύρος Μαραγκός, οι οποίοι προχώρησαν σε ορισμένες αλλαγές και προτίμησαν το σχήμα 4-3-3 αντί της διάταξης 3-4-3 που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος η ομάδα. Στις εγκαταστάσεις βρέθηκε πάντως και ο Ρότσα για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας που ο ίδιος έχτισε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού ήρθε στο 15’, όταν ο Αναστασόπουλος σέντραρε από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Αποστολόπουλο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σταματάκης σούταρε έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Μελισσά να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» πίεσαν δεν μπορούσαν να απειλήσουν όμως σημαντικά. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 53’ με σουτ του Σαββίδη, όμως ο Ταμπάκης δήλωσε «παρών» και απέκρουσε.

Η ισοπαλία δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες ήθελαν τη νίκη για να αναρριχηθούν στην κορυφή, κάτι που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός αν κερδίσει την Κέρκυρα.

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Σκούφος, Μυρθιανός, Δώνης, Σταματάκης (60' Μαλντίν), Αναστασόπουλος, Μουζακίτης (70' Μαραθιανός), Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος.

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Μπαντάνης, Μποζατζίδης, Χατζόπουλος, Κόσε, Τουμανίδης, Δερμιτζόγλου, Πολύζος, Παπαδόπουλος (65' Ταουσιάνης), Σαββίδης, Δεληγιαννίδης (68' Γεωργιάδης).
Keywords
Τυχαία Θέματα