Στα μέτρα του Παναθηναϊκού η Μάλαγα

Με τη Μάλαγα κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός στην Αθήνα!

Με την πρώην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός, τη Μάλαγα, η οποία θεωρείται μία βατή αντίπαλος για είσοδο στους ομίλους
της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της πέρσι, κατάφερε να βγει τέταρτη στην ιδιαίτερα απαιτητική Πριμέρα Ντιβισιόν, ούσα ισχυρότατη μετά την επένδυση εκατομμυρίων ευρώ από τον Σεΐχη Αλ Τανί.

Ωστόσο, ο άραβας επενδυτής δεν επιθυμεί να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ομάδα κι έτσι τα μεγάλα αστέρια της Μάλαγα έχουν ήδη αποχαιρετήσει για άλλες πολιτείες. Οι Ρόντον, Φαν Νίστελροϊ, Καθόρλα και Ματάισεν είχαν απευθυνθεί στην AFE, καθώς τους οφείλεται το 40% των μισθών της περασμένης σαιζόν. Οι τρεις πρώτοι αποτελούν ήδη παρελθόν, ενώ και ο τέταρτος θεωρείται βέβαιον ότι θα αποχωρήσει! Στην ανδαλουσιανή ομάδα βρίσκεται ο γνωστός μας Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος οδεύει προς Σαμπντόρια, ενώ είναι πιθανό να αποχωρήσουν και ο Τουλαλάν με τον Χοακίν. Ουδείς γνωρίζει εάν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Πελεγκρίνι μέχρι τα ματς των πλέι - οφ.

Ο Παναθηναϊκός έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού σίγουρα οι ανδαλουσιανοί δεν είναι φόβητρο. Μεγάλο είναι το αβαντάζ του επαναληπτικού παιχνιδιού στο Ο.Α.Κ.Α. και οι πιθανότητες μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι 50-50%.
Keywords
Τυχαία Θέματα