«Αυτούς αγαπάμε, αυτούς δεν αγαπάμε»

Ποιους «ερυθρόλευκους» φέρεται να αγαπάει γνωστός δημοσιογραφικός όμιλος και ποιους «πράσινους» δεν αγαπάει!
Δημοσίευμα σοκ εξέδωσε η ιστοσελίδα zougla.gr το οποίο φωτογραφίζει γνωστό παράγοντα που εμπλέκεται και με τα ΜΜΕ και ο οποίος φέρεται πως έχει δώσει στους υπαλλήλους του δύο λίστες… Αυτούς που αγαπάμε και αυτούς που… δεν αγαπάμε, σαν το παιχνίδι με τα πέταλα της μαργαρίτας!

Εφόσον
ισχύουν όσα ανήκουστα διαβάζουμε, πρώτα απ’ όλα κάθε φίλαθλος αμφιβάλλει πλέον κατά πόσον έχει παναθηναϊκά αισθήματα ο συγκεκριμένος.

Παράλληλα, αν οι λίστες είναι πραγματικές, εξηγούνται πολλά πράγματα. Δίνεται μία ηχηρή απάντηση για το λόγο που:

* συγκεκριμένη εφημερίδα δεν αναφέρει ποτέ το όνομα Βαγγέλης Μαρινάκης (βρίσκεται στη λίστα όσων… αγαπάμε!)
* τα σχόλια σε ιστοσελίδες –ανάμεσά τους και το greenzone- κατά συγκεκριμένων μετόχων του Παναθηναϊκού και υπέρ άλλων, από ίδιες συνήθως IP αλλά με διαφορετικά nicknames
* η ξαφνικά επιθετική στάση προς τον εκδότη Πίκουλα (έχει άσχημες σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη)
* τα αντι-Παναθηναϊκά δημοσιεύματα της εφημερίδα REAL news καθώς και του σταθμού REAL FM (στη λίστα όσων… αγαπάμε ο Νίκος Χατζηνικολάου)!

Σοκαρισμένοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκοί διαβάζουν πως στη λίστα όσων φέρεται πως αγαπάει ο συγκεκριμένος όμιλος είναι μέχρι και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Γιώργος Λούβαρης και ο Σάββας Θεοδωρίδης! Μαζί με τον Σωκράτη παρελαύνουν ονόματα του πολιτικού χώρου όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος (γνωστών ερυθρόλευκων αισθημάτων).

Η επίθεση που δέχτηκε από τον δημοσιογραφικό αυτό όμιλο ο Νικόλας Πατέρας, ο άνθρωπος που χάρισε χαμόγελα στην Παναθηναϊκή κοινότητα, έχει και αυτή την εξήγησή της πλέον, καθώς και αυτός είναι μέσα σε όσους φέρεται πως δεν… αγαπάμε. Μαζί με αυτόν δεν αγαπάμε ούτε το Νίκο Ξυλά, ούτε φυσικά τους δημοσιογράφους Νικόλα Βασιλαρά και Θανάση Ασπρούλια, καθώς και την ιστοσελίδα gazzetta.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα