Πουθενά αλλού τέτοιος κόσμος! (vid)

Φανταστική, για άλλη μία φορά, η εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με το Ελληνικό. Μέχρι και χωρογραφία παρουσίασαν οι φίλοι του Τριφυλλιού!
Είναι διαφορετικό το να λες «στηρίζω όλα τα τμήματα» και διαφορετικό το να το αποδεικνύεις με πράξεις κάθε σαββατοκύριακο. Η Θύρα 13 παραδίδει οπαδικά μαθήματα σε όλα τα σπορ, τα οποία στηρίζει με τον μοναδικό της τρόπο την ώρα των αγώνων, αλλά και όλη την υπόλοιπη χρονιά οικονομικά και ηθικά.

Οπαδοί σαν του Παναθηναϊκού
δεν υπάρχουν άλλοι στον κόσμο. Δεν πρόκειται για μία κλισέ φράση. Είναι η πραγματικότητα, που την αντιλαμβάνεται όποιος παρακολουθήσει αγώνες τμημάτων που χαίρουν υγείας, όπως το γυναικείο μπάσκετ. Τέτοια οπαδική τρέλα, τέτοια γιορτή, τέτοια μαγεία, μόνο στη Λεωφόρο και μόνο από τα παιδιά της Θύρας 13 μπορεί να συναντήσει κανείς!

Στο ντέρμπι του γυναικείου μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ελληνικό, ο κόσμος του Τριφυλλιού έδωσε –όπως πάντα- δυναμικό «παρών», φώναξε, τραγούδησε, στήριξε, πανηγύρισε και κατά την έναρξη του ματς παρουσίασε μέχρι και χωρογραφία!
Keywords
Τυχαία Θέματα