Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Τρεις οι νέες εμφανίσεις του Τριφυλλιού, με την μαύρη και την ανθρακί να κλέβουν τα βλέμματα...

Το απόγευμα της Τρίτης, 24/7, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας τις τρεις φανέλες που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Η παρουσίαση έλαβε χώρα σε ένα από τα τέσσερα γήπεδα του αθλητικού κέντρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του πράσινου ρόστερ, μοιρασμένοι σε τρία γκρουπ, καθένα από τα οποία φορούσε μία εκ των τριών
εμφανίσεων, την πράσινη, τη λευκή και την ανθρακί. Οι παίκτες βρίσκονταν στο πούλμαν της ομάδας και με την ανακοίνωση των ονομάτων τους έβγαινε ένας-ένας μέσα σε θερμά χειροκροτήματα, φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό που θα έχει τη νέα σαιζόν.

Από κει, ανέβαιναν σε ένα ειδικό για την περίσταση πάνελ που είχε στηθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Με μαύρες φανέλες παρουσιάστηκαν κατά σειρά οι Μαρίνος με το 22, Βύντρα με το 24, Βιτόλο με το 6, Βελάσκες με το 44, Φορναρόλι το 14, Χουχούμης το 41, Δώνης το 46, Πετρόπουλος με το 29, Μπουμσόνγκ με το 4.

Με λευκές παρουσιάστηκαν κατά σειρά οι Ζέκα με το 17, Λαγός με το 23, Σεϊταρίδης με το 2, Κουσίδης με το 43, Μαρινάκης με το 47, Σο με το 20, Κάσας με το 42, Χριστοδουλόπουλος με το 10.

Με πράσινες ακολούθησαν οι Τοτσέ με το 9, Μαυρίας με το 7, Φουρλάνος με το 34, Τριανταφυλλόπουλος το 45, Πίντο το 5, Σισοκό το 3, Ιωαννίδης με το 8, Σπυρόπουλος με το 31.

Τελευταίοι βγήκαν οι τερματοφύλακες. Με ολόλευκη με μωβ ρίγες στον ώμο ο Καπίνο με το 40, με γαλάζια ο Ταμπάκης με το 43, ο Κοτσόλης με το 25 και με την ανθρακί ο Καρνέζης με το 27.

Aκολουθούν περισσότερες φωτογραφίες σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα